December 15, 2022 | SNOWBOARDING / COLLABORATION

Vans Snowboarding x DRINK SEXY bundelen hun krachten voor een eerste samenwerking

Vans Snowboarding en DRINK SEXY hebben de handen ineengeslagen voor hun eerste gezamenlijke capsulecollectie van schoenen, waaronder twee van Vans' meest iconische wintermodellen.

Drink Sexy

Drink Sexy

Het kleding- en accessoiremerk DRINK SEXY is in 2018 opgericht in Laax (Zwitserland), door Vans Team Rider Lucas Baume - aka Yung Doli. Oversized trainingspakken, bewerkte stoffen, slimme details en opvallende graphics, daar draait het allemaal om bij dit innovatieve merk.

Yung Doli's visie voor het merk is om de wereld van het snowboarden en die van de mode met elkaar te verbinden, door functionele details toe te voegen aan streetwear zodat je er ook in de bergen mee uit de voeten kunt. De collectie omvat de Hi-Standard Pro-boot, een van de populairste snowboardboots van Vans, in een zwarte kleurstelling met roze reflecterende details en het DRINK SEXY-logo.

Technische details zijn onder andere de V2 Ultracush™ met Smartwool®-voering, het V2 Popcush™-voetbed en de V2 Waffle Pro-buitenzool. Naast de boot omvat de collectie ook een bijpassende Sk8-Hi en een statement zwart lederen muiltje, met het DRINK SEXY-logo in reliëf.

Vans Snowboarding is er trots op het eigen merk van een teamlid te kunnen ondersteunen. We helpen graag zijn visie tot leven te brengen, snowboarden en mode te promoten en het succes van de boarder te vieren, op de hellingen en daarbuiten.

De Vans Snowboarding x DRINK SEXY-collectie is vanaf 15 december verkrijgbaar op Vans.eu/snow en bij geselecteerde retailers.

- BLIJF OP DE HOOGTE -

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE