ULTRARANGE GORE-TEX MTE-3

Ervaar de fusie van een atletisch ontwerp met ultiem draagcomfort.

October 11, 2023
  • MTE
  • SURF
  • SNOW

Vans’ UltraRange Exo Hi Gore-Tex MTE-3: het complete pakket van stijl, comfort en functionaliteit.

Voor de UltraRange™ Exo Hi Gore-Tex MTE-3 liet Vans zich inspireren door de dynamische levensstijl van atleten, en daarbij benutten ze hun waardevolle input. Dit gloednieuwe ontwerp combineert naadloos sportieve eigenschappen met stijl, om zo het dagelijks leven van een atleet te ondersteunen. Een opmerkelijke toevoeging aan de MTE-lijn van Vans.

De UltraRange™ Exo Hi Gore-Tex MTE-3 is zorgvuldig ontworpen, met aandacht voor de dagelijkse routines en avonturen van een snowboarder, en laat drie belangrijke technologische principes zien: uitzonderlijke isolatie voor warmte, betrouwbare tractie voor alle terreinen en een waterdichte constructie die de onvoorspelbare elementen van de dag trotseert.

Vans

“Ik ben dol op het extra comfort en de ondersteuning van de UltraRange Hi Goretex MTE, dus naast mijn standaard outdooractiviteiten, draag ik ze ook vaak om boodschappen te doen of lange wandelingen te maken in mijn buurt,” vertelt Vans-snowboarder Jake Kuzyk. “Vancouver kan erg nat zijn in de wintermaanden, dus het is ideaal om schoenen te hebben die je gewoon aan kunt trekken en waar je de rest van de dag niet meer over na hoeft te denken.”

De Vans UltraRange Exo Hi Gore-Tex MTE-3 heeft Duratherm van Gore-Tex®, een lichtgewicht, niet-geweven geïsoleerde stof voor warmte en comfort. De buitenkant, versterkt met de geavanceerde coating van Gore-tex, garandeert volledige waterdichtheid, terwijl de schoen nog steeds voldoende ademend vermogen biedt. De zool heeft een nieuw ontworpen rubbersamenstelling speciaal voor koud weer, die stevige tractie in zowel natte als droge omstandigheden biedt.

Vans

De Vans UltraRange Exo Hi Gore-Tex MTE-3 is nu verkrijgbaar in twee verschillende kleurstellingen. Bekijk en shop hem in een van onze Vans-locaties en op Vans.eu.

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE