BETALINGSVOORWAARDEN

VERKOOPVOORWAARDEN - BETALINGSVOORWAARDEN

We aanvaarde de volgende betaalmethoden voor aankopen die op onze Site gedaan worden. Visa (creditcard/betaalpas), MasterCard (creditcard/betaalpas), Maestro, Visa Electron, American Express, iDeal, Paypal and Applepay.

Betaling moet plaatsvinden in de valuta die aangeduid wordt op je Bestelling voordat je de betaling indient. Bestellingen die met P24 betaald worden, zullen na 14 dagen geannuleerd worden; Bestellingen die met andere vooruitbetalingsmethode betaald worden, zullen geannuleerd worden als we niet binnen 1 dag betaling in vrije fondsen ontvangen.

Betaling met creditcard/betaalpas

Als je met creditcard of betaalpas betaalt, moet je op het moment dat je je Bestelling plaatst de details van de kaart verstrekken.

Wanneer je je Bestelling plaatst, zullen we contact opnemen met de kaartuitgever om autorisatie te vragen voor het gebruik van de kaart voor de betaling van Producten. We zullen je Bestelling niet accepteren (en we zullen de Producten dus niet aan je leveren) zolang de uitgever van je creditcard of betaalpas geen autorisatie verstrekt heeft tot het gebruik van de kaart voor de betaling van de bestelde Producten. Wanneer de uitgever van je creditcard of betaalpas de autorisatie voor het gebruik van je kaart verstrekt, worden de benodigde fondsen op je kaart gereserveerd tot het aankoopproces voltooid of geannuleerd is. In werkelijkheid wordt er hoe dan ook geen bedrag in rekening gebracht op je kaart zolang het aankoopproces niet voltooid is. De autorisaties kunnen 3 tot 7 dagen hangende zijn, zelfs in geval van geannuleerde bestellingen. In die gevallen zullen geen kosten in rekening gebracht worden en zullen de fondsen uiteindelijk vrij gegeven worden. Neem contact op met de uitgever van je creditcard/betaalpas voor meer informatie over zijn specifieke beleid inzake autorisaties.

Wij behouden ons het recht voor de identiteit van de houder van de creditcard of de betaalpas te controleren door de naar de daarvoor geschikte documenten te vragen.

We leggen alle redelijk te noemen zorg aan de dag om onze Site veilig te maken en fraude te voorkomen. Alle transacties met creditcards en betaalpassen op deze Site worden verwerkt door Worldpay Limited , een veilige online gateway die verantwoordelijk is voor het handhaven en automatisch verwerken, in een veilige omgeving, van de informatie die verband houdt met je betalingsdetails. Houd er rekening mee dat wij op ieder moment en naar ons eigen oordeel de verzending kunnen beperken met uitsluiting van bepaalde Landen of locaties waarvan wij menen dat deze een groot risico op fraude met zich meebrengen.

Betaling met Paypal

Als je met PayPal betaalt, zal je gevraagd worden in te loggen op je PayPal account met je e-mailadres en wachtwoord en om de betaling te bevestigen. Als je geen PayPal account hebt, kun je nog steeds met PayPal betalen tot een maximum van 10 keer, waarna je gevraagd zult worden je persoonsgegevens en de details van de creditcard in te voeren.

Betaling met APM’s

Wij incasseren de betaling voor een bestelling doorgaans bij bevestiging van de verzending van de Producten in kwestie. Gebruik je echter liever een van onze alternatieve betaalmethoden (APMS’s), en selecteer je er een die een voorafgaande incasso van de betaling impliceert, dan zullen we de betaling incasseren op het moment van de bevestiging van de bestelling.

In het uitzonderlijke geval waarin de Producten die je besteld hebt niet beschikbaar zijn, en je al via een APM betaald hebt, wordt je onmiddellijk hierover ingelicht en zullen wij een volledige terugbetaling verzorgen.

De APM’s bevatten iDeal, Paypal and Applepay.