November 9, 2022 | SNOW

Vans snowboarding presenteert It's Love

Een korte film gemaakt door Tanner Tendleton waarin onder anderen Cole Navin en Kennedi Deck van Vans te zien zijn.

It's Love Snow

It's Love Snow

Vans Snowboarding presenteert met trots It's Love, een korte film die is geregisseerd door Tanner Pendleton en waarin teamlid Cole Navin, maar ook Parker Szumoski, Kennedi Deck en een aantal andere getalenteerde rijders voorkomen.

Een aantal van de creatiefste en meest invloedrijke atleten van Vans, waaronder Navin, Szumoski en Deck, maar ook Jill Perkins, Jake Kuzyk en Dan Lideahl, zijn vastgelegd op het prachtig 16 mm-lint voor deze korte film die in Ohio, Utah en IJsland is opgenomen. Het resultaat is een mengeling van snowboarden op topniveau, avontuur en een nauw verbonden gemeenschap; het herinnert ons eraan waarom we ooit met snowboarden zijn begonnen.

Regisseur Tanner Pendleton wilde met It's Love aan het publiek laten zien wat de charme van snowboarden is als er geen camera in de buurt is. Met deze korte film wilde hij de spontaniteit en het avontuur vastleggen dat bij snowboarden met vrienden komt kijken, wanneer er geen achterliggende doelen of verwachtingen zijn. Vans en Pendleton hebben zich hierdoor laten inspireren en hebben een gevoel van gemeenschap en saamhorigheid weten vast te leggen die alleen snowboarden teweeg kan brengen.

Door het gebruik van unieke filmtechnieken is het Pendleton gelukt om dit gevoel over te brengen, terwijl hij dingen vastlegt op het moment dat ze gebeuren, waardoor de kijker het gevoel krijgt deel uit te maken van het traject.

De rijders die te zien zijn in It's Love zijn meer dan alleen snowboarders, ze zijn kunstenaars, muzikanten en cultuurkenners. Dit project borduurt voort op hun verreikende creatieve activiteiten en blijft trouw aan wat ze in eerste instantie bij elkaar heeft gebracht: hun liefde voor zijwaart door de sneeuw schuiven.

Naast de film hebben Vans en Cole onlangs de Hi-Standard Pro by Cole Navin uitgebracht, een snowboardboot die is geboren in de bergen en gevormd door de stad. De boot is ontworpen om naadloos over te gaan van 's ochtend naar 's avonds boarden, met reflecterende eigenschappen die perfect aansluiten bij de energie van de stad wanneer deze in het donker tot leven komt. De Hi-Standard Pro by Navin Cole is nu verkrijgbaar op vans.eu.

Bekijk It's Love van Vans Snowboaring op vans.eu/snow.

- BLIJF OP DE HOOGTE -

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE