February 18, 2022

Vans en Crayola zetten de creatieve geest in het zonnetje met een speelse capsulecollectie

Geïnspireerd door verbeelding, kleur en zelfexpressie

Wereldwijd verkrijgbaar bij Vans-retailers vanaf 18 februari 2022

Vans, het originele actiesportmerk en icoon van creatieve expressie, heeft opnieuw de krachten gebundeld met Crayola, meer dan tien jaar na de allereerste samenwerking van Vans x Crayola in 2010. Deze keer creëren Vans en Crayola een kleurrijke collectie schoenen, kleding en accessoires met voor elk wat wils. Met ontwerpen die de klassieke look van Crayola-stiften en -krijtjes combineren met verschillende iconische Vans-stijlen, zet deze collectie creativiteit en de kleurrijke manieren waarop we onszelf uitdrukken in de spotlights.

"Crayola moedigt iedereen aan om "te durven" en buiten de lijntjes te kleuren", zegt Warren Schorr, vicepresident Business Development & Global Licensing bij Crayola. "We kijken ernaar uit om ons te herenigen met Vans en een collectie aan te bieden met een frisse kijk op creativiteit."

De collectie bevat de Authentic™ Van Doren Inspired- en Authentic™ DIY/Sketch Your Way-stijlen, geüpdatet met speelse prints in kleurboekstijl die telkens herhaald worden. Elke stap die je zet is een stap naar avontuur. De witte bovenkant van de ComfyCush SK8-Hi® is een leeg canvas dat erom vraagt om gepersonaliseerd te worden.

De Vans Classic Slip-On en de SK8-Hi® hebben rubberen zolen met een profiel dat perfect is om te krijten, en de Vans x Crayola-minirugzak van katoenen canvas heeft handgrepen aan de bovenkant, zakken met rits aan de voorkant en een kleurpotloodvak voor creatieve momenten onderweg.

Vans x Crayola-kleding en -accessoires vormen een aanvulling op de kleurrijke sneakers die basis zijn van deze vrolijke feel-goodcollectie. Duurzame katoenen T-shirts en hoodies zijn verfraaid met illustraties uit de losse pols. Daarnaast is er het Vans x Crayola Crayon-T-shirt met een gekrabbeld Vans checkerboard-motief op de mouw. Een geborstelde polyrugzak met prints, een jockey cap met 5 panelen en Vans x Crayola-crew sokken maken het vrolijke aanbod van dagelijkse basics compleet.

Over Crayola

Crayola LLC, gevestigd in Easton (Pennsylvania, VS), is een dochteronderneming van Hallmark Cards, Incorporated, en wereldwijd toonaangevend in producten waarmee kinderen hun creativiteit kunnen tonen. Crayola is bekend van het iconische Crayola-krijt uit 1903 en is uitgegroeid tot een merk van innovatieve teken- en schildermaterialen, knutselactiviteiten en creatief speelgoed dat kinderen geheel nieuwe manieren biedt om met kleur alles te creëren wat ze maar kunnen bedenken. Consumenten kunnen voor het brede scala aan Crayola-producten bij alle grote retailers terecht. Ga voor meer informatie naar www.crayola.com of word lid van de community op www.facebook.com/crayola.com

De Vans x Crayola-collectie is vanaf 18 februari 2022 verkrijgbaar bij Vans-retailers en opVans.com. Ga voor meer informatie naar Vans.com.

- BLIJF OP DE HOOGTE -

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE