Willow Voges Fernandes sluit zich aan bij de 'This is Off The Wall'-campagne

July 7, 2023
  • CLASSICS

De Vans-merkcampagne 2023 is een eerbetoon aan de creatieve ontdekkingstocht naar je authentieke zelf

Vans, het originele merk voor actiesporten en wereldwijd voorvechter van creatieve expressie, kondigt met trots zijn merkcampagne voor 2023 aan: 'This is Off The Wall'. De campagne is een eerbetoon aan individualiteit en zelfexploratie vanuit het perspectief van Willow Voges Fernandes, die rijdt voor het Vans Europe-skateteam.

Willow is pas 21 jaar oud en al hard op weg om een van de meest fascinerende en getalenteerde skateboarders van dit moment te worden. Willow, die in het Duitse Hamburg is geboren en opgegroeid, staat al op een board sinds hij 2 jaar oud was. Was dit eerst nog een Mickey Mouse-snowboard, later volgde een Birdhouse Complete-skateboard. Met zijn 3 minuten durende openingsrol in Where is Tom? (het binnenkort te verwachten vervolg van Vans Europe op Tom's Tales uit 2020) hebben Willows krachtige stijl, ruwe vaardigheid en makkelijke karakter hem een naam bezorgd in de industrie. Hij maakt zijn dromen waar door de hele wereld over te reizen en skateclips te filmen, waarbij hij vriendschappen sluit en zijn stijl verder ontwikkelt.

'Er is niet echt iets dat mijn stijl definieert. Eigenlijk denk ik niet na over wat ik doe, ik ga gewoon naar buiten en doe het' Willow Voges Fernandes van het Vans-skateteam

Vans wil met zijn 'This is Off The Wall'-campagne een nieuwe generatie creatieve avonturiers helpen hun eigen pad te bewandelen en zichzelf te ontdekken. De campagne ging eerder dit jaar van start met internationale ambassadeurs als muzikant Little Simz, skateboarders Beatrice Domond en Felipe Nunes en creatief Irene Kim.

Vans

Deze creatieve reizigers zijn mensen die de modewereld op zijn kop zetten, actiesporters van wereldformaat en meesters in de muziek, mensen die authenticiteit zoeken in zichzelf, hun relaties en de wereld, terwijl ze de cultuur weten te revolutioneren. Deze mensen zijn geen momentopname, ze zijn gepassioneerde vertegenwoordigers van hun gemeenschap met een briljante blik op de mooie toekomst van hun generatie.

Willow is te zien in een korte clip terwijl hij door Berlijn skate. De beelden zijn fascinerend, prachtig vervormd en de kleuren zijn gedurfd. Willow draagt de Knu Skool, een silhouet dat na een lange tijd in de archieven te hebben gelegen, onlangs weer is opgedoken en is herontworpen. Deze moderne interpretatie van een laag jaren 90-model is geïnspireerd op het verleden en gemaakt voor nu. De schoen heeft een dikke tong en enkelkraag, een bovenwerk van stevig suède, kenmerkende rubberen wafelzolen en een vernieuwde Sidestripe™. De stoere, oversized look is een knipoog naar iconische skateschoenen uit het verleden.

Ga voor meer informatie over Vans en 'This is Off The Wall' naar Vans.eu. Doe mee en deel jouw individuele creatieve reis naar zelfexpressie op sociale media met #OffTheWall

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE