February 26, 2022

VANS EN BAPE® BUNDELEN KRACHTEN VOOR TWEEDE COMPLETE COLLECTIE

Vans x BAPE® is vanaf 26 februari a.s. wereldwijd verkrijgbaar

Vans, het originele merk van sportieve schoenen en kleding, is trots op de tweede samenwerking met BAPE®, de iconische Japanse streetwear-pioniers. We delen dezelfde wortels in straatcultuur en zelfexpressie. Dit erfgoed komt tot leven in een botsing van iconische identiteiten, met als resultaat een kleding- en schoenencollectie die klassieke silhouetten opnieuw vormgeeft.

BAPE®  begon al in 1993 de wereld te veroveren met Japanse streetwear. BAPE®  begon in Shibuya, de mode-smeltkroes van Tokio, als maker van gelimiteerde T-shirts die waren geïnspireerd door de straat- en tegencultuur. Tegenwoordig is BAPE®  een wereldwijd streetwear-instituut dat bekend staat om zijn kenmerkende camouflage-patronen. Met een heel eigen houding en stijl geven ze uitdrukking aan hun creativiteit.

In de collectie vind je onder andere een herontwerp van twee van Vans' meest iconische schoenstijlen - de Sk8-Hi en Old Skool. Het kenmerkende van de verhoogde Sk8-Hi 38 DX is dat elke schoen van een paar een andere kleur  heeft. Een opvallende, mismatched stijl met een uniek ABC Camo-patroon dat speciaal voor deze samenwerking is ontworpen. De Old Skool 36 DX, een vaste waarde in het Vans-aanbod, heeft een eenvoudig suède canvas ontwerp  en BAPE®'s meest iconische ABC Camo.

De basiscollectie wordt gecompleteerd door twee gelimiteerde T-shirts in ingetogen zwart en wit met logodetails en een knallende afbeelding van de Vans x BAPE® Sk8-Hi. Het is de perfecte verbeelding van twee pijlers van de streetwear-scene die één worden.

De gelimiteerde Vans x BAPE®-collectie is vanaf 26 februari a.s. verkrijgbaar. De collectie is exclusief te koop bij Vans- en BAPE®- winkels en op Vans.com en Vans.eu Voor meer informatie en verkoopadressen ga je naar The Drop List, een kalender met de meest exclusieve productlanceringen van Vans.

- BLIJF OP DE HOOGTE -

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE