May 9, 2022

Vans onthult Off The Wall Pride Gallery-collectie

Een collectie stijlen van kunstenaars over de hele wereld die zelfexpressie viert

De Pride-maand maakt de ongelijkheden waar de LGBTQ+- gemeenschap voortdurend tegen vecht zichtbaar. Vans is een samenwerking aangegaan met geweldige kunstenaars zodat zij hun stem luider kunnen laten horen om sociale verandering te beïnvloeden en acceptatie aan te moedigen, over de hele wereld.

In de OTW Gallery van deze maand wordt de liefde in al haar vormen gevierd met de kunst van fotografe Sara Lorusso uit Milaan op de Classic Slip-on. De schoen is bedekt met namen en een kusafdruk van vrienden en kennissen, op de zijkant staat 'LOVE CAN SAVE US' geschreven en foto's van Lorusso staan prominent op de binnenzool van de Slip-on.

De Authentic komt tot leven in twee verschillende kleurstellingen, met kunst van de Hongkongse kunstenaar Kaitlin Chan en Ashley Lukashevsky uit Los Angeles. Op Chans ontwerp voor de Authentic staan de woorden 'Chosen Family', een uitdrukking die de LGBTQ+-gemeenschap gebruikt voor de familie die men kiest als ondersteunend netwerk. Ze gebruikt ook traditionele Chinese beelden en elementen als knipoog naar de queer Chinese gemeenschap die haar heeft omarmd sinds ze uit de kast is gekomen.

Lukashevsky gebruikt in haar ontwerp een mix van prints en borduurtechnieken op een strak wit bovenwerk die haar seksualiteit en culturele identiteit uitdrukken. 

Een reeks T-shirts met korte mouwen is voorzien van illustraties en fotografie van Lorusso en Lukashevsky, met inspirerende boodschappen als 'Angels Have No Gender' en 'Love Can Save Us.'  Lukashevsky's kunst is ook te zien op de Pride OTW Gallery-volleyshort in levendig geel.

De Vans OTW Pride Gallery is nu verkrijgbaar bij geselecteerde Vans-retailers en op Vans.com. Ga voor meer informatie naar Vans.com.

- BLIJF OP DE HOOGTE -

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE