September 8, 2022 | MTE

Vans x Former slaan handen ineen voor nieuwe collectie

Hoogwaardig design en materiaal gecombineerd met Vans MTE-thermotechnologie

De Vans x Former LTD-collectie is wereldwijd verkrijgbaar vanaf 8 september 2022

Vans x Former LTD

Vans Surf and Former have partnered once again on a collection that epitomizes “Off The Wall” creativity. With a nod to both brands’ shared ethos of raw, unapologetic authenticity and progressive design, Vans’ latest collaboration with Former is laser focused on fresh details and elevated materials.

Vans Surf en Former zijn opnieuw een samenwerking aangegaan voor een collectie die 'Off The Wall'-creativiteit belichaamt. Rauwe, onvoorwaardelijke authenticiteit en vooruitstrevend design: deze gedeelde waarden hebben geleid tot nieuwste samenwerking van Vans met Former, met een messcherpe focus op frisse details en kwalitatieve materialen.

Vans Former LTD
Vans Former LTD

Rijk leer en suède vormen de ruggengraat van de schoenstijlen, met details in reliëf en patches ontworpen door het Former-team voor een DHZ-esthetiek die tegen de stroom ingaat en de collectie onmiskenbaar Former maakt. Een zwart, groen en crèmekleurig palet verbindt de hele collectie, aangevoerd door de Vans Destruct Mid MTE-1 en gecompleteerd door de gloednieuwe Surf Boot Hi Split Toe 3MM en de Mid Slip MTE-1. 

De Destruct Mid MTE-1 combineert stijl en veelzijdigheid dankzij de MTE-technologieën, waaronder vochtregulatie, thermoregulatie en tractie. Wat voor weer het ook is, deze schoen helpt je erdoorheen. Het MTE-1 Primaloft™-isolatiepakket houdt de voeten warm bij lage temperaturen en na het surfen. De MTE-1 buitenzool zorgt voor tractie en de robuuste duurzaamheid die Vans kenmerkt. De collectie bevat ook een T-shirt met lange mouwen en een Former-jack met sherpavoering, patches op de rug en een borstzak met Former-logo.

Former werd opgericht door de professionele surfers Dane Reynolds en Craig Anderson, en pro-skaters Austyn Gillette en Dylan Rieder. Het bedrijf is compleet onafhankelijk en heeft maar één doel: dingen creëren en produceren die ze zelf graag dragen en waar ze graag deel van uitmaken. Geen nodeloos ingewikkeld businessplan of strategieën. Gewoon een goed ontwerp en goede kwaliteit.

Vans x Former is vanaf 8 september 2022 wereldwijd verkrijgbaar bij geselecteerde retailpartners en Vans-verkooppunten, en op vans.com/surf

- BLIJF OP DE HOOGTE -

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE