October 14, 2022 | MTE

Coastal MTE-collectie

Met de veelzijdige MTE-collectie van Vans ga je de dagelijkse strijd tegen koud weer aan met meer stijl en bescherm je jezelf met waterbestendige materialen tegen meedogenloos terrein.

Coastal

Coastal MTE

Vans, het originele actiesportmerk en het icoon voor creatieve expressie, is terug met de nieuwste versie van de MTE™-collectie.

De Coastal MTE-collectie is ontworpen om beter tegemoet te komen aan de behoeften van de surfer in koud water. De Colfax MTE-1-boot houdt je voeten zelfs tijdens een tocht naar de meest afgelegen surfplekken warm en droog. De collectie omvat ook een MTE-1-jack en een assortiment kleding dat je in laagjes kunt dragen - voor surfsessies in de vroege ochtend.

De Colfax MTE-1-boot houdt warmte binnen en vocht buiten. Daarvoor heeft hij alles wat een Vans-all-weatherproduct kenmerkt: een waterbestendig bovenwerk voor ademende bescherming tegen vocht, een buitenzool met grof profiel, PrimaLoft-isolatie tegen koud weer en een voorgevormd EVA-voetbed met UltraCush voor superieure functionaliteit en comfort.

De Coastal MTE-collectie is vanaf 7 Oktober  2022 verkrijgbaar bij Vans-retailers en op vans.com/surf.

- BLIJF OP DE HOOGTE -

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE