November 15, 2022 | CLASSICS

RANGE DENIM LOOSE PANT

Met trots introduceert Vans de Range Denim Loose Tapered Elastic Waist Pant

RANGE DENIM LOOSE PANT

RANGE DENIM LOOSE PANT

Dit seizoen presenteert Vans een frisse nieuwe versie van een van zijn topkledingstukken: de Range Denim Loose Tapered Elastic Waist Pant. Deze broek heeft de perfecte stijl en pasvorm zodat je lekker vrij kunt bewegen, op zoek naar je eigen creativiteit.

De Range Pant kreeg een nieuwe look in denim en is gemaakt van 100 procent katoen en een lichtgewicht denimstof met een subtiele stonewash. De Range Pant staat voor vindingrijkheid en creatieve zelfontdekking: de broek heeft een comfortabele elastische tailleband met een trekkoord in gebroken wit, steekzakken aan de voorkant met een muntzakje aan de rechterkant, een geborduurde 'Drop-V'-naad onder de rechterzak, en paspelzakken aan de achterkant met een geborduurde 'Drop-V'-naad op de linkerzak.

Opvallende details zijn de sleutellus op de tailleband rechtsachter en een vlaglabel aan binnenkant van de zoom voor een extra 'Off the Wall’-vibe wanneer je de broekspijpen omslaat. De pijpen hebben een losse pasvorm en lopen taps toe naar een beenopening van 42 cm.

- BLIJF OP DE HOOGTE -

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE