VANS COMFYCUSH OLD SKOOL OVERT

February 14, 2023
  • Classics

Vans gaat voor cozy met de gloednieuwe Vans Old Skool Overt CC

Vans onthult met trots de nieuwste update van de ComfyCush Old Skool Overt, een nieuw ontwerp van een klassiek Vans-model met modern comfort en moderne materialen.

Dit seizoen bewijst Vans met de ComfyCush Old Skool Overt dat comfort creatieve expressie mogelijk maakt. Voor het eerst is de klassieke Vans Checkerboardprint verwerkt in de ComfyCush Old Skool Overt als verwijzing naar de wortels van het merk in de creatieve doe-het-zelfcultuur.

De 360 graden-tussenzool van de ComfyCush Old Skool Overt heeft een kreukelzone met compressiekanaal en de voorgevormde uitneembare binnenzool zorgt voor extra comfort. Daarnaast heeft het model een rubberen buitenzool voor grip en tractie. De kraag, tong en zijpanelen van de schoen zijn voorzien van extra schuim, wat de schoen extra comfortabel maakt.

De collectie bevat ook warme, monochrome sets voor heren en dames die perfect passen bij de ComfyCush Old Skool Overt: het ComfyCush- sweatshirt en de ComfyCush-joggingbroek voor heren in zwart en de ComfyCush-trui met ronde hals en de ComfyCush-fleeceshort voor dames in roze.

Vans

De ComfyCush Old Skool Overt en kledingcollectie zijn nu verkrijgbaar bij Vans-winkels en op Vans.eu.

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE