March 8, 2022

GEEF SAMEN VORM AAN DE TOEKOMST.

We steunen en empoweren vrouwen over de hele wereld

VANS VIERT INTERNATIONALE VROUWENDAG MET EEN COLLECTIE SCHOENEN EN KLEDING VOOR VROUWEN EN IEDEREEN DIE HEN STEUNT.

 

Vans, het originele actiesportmerk en icoon van creatieve expressie, kondigt ter ere van Internationale Vrouwendag met trots de lancering van de 'Divine Energy'-collectie aan. Internationale Vrouwendag is een wereldwijd evenement dat de sociale, economische, culturele en politieke prestaties van vrouwen viert. Vans is van mening dat er veel manieren zijn om vrouwen over de hele wereld te empoweren, steunen en vieren, ongeacht leeftijd of genderidentiteit. Op deze belangrijke dag en het hele jaar door.

Internationale Vrouwendag is een dag waarop wereldwijd de sociale, economische, culturele en politieke successen van vrouwen worden gevierd. Ongeacht leeftijd of gender: er zijn veel manieren om vrouwen over de hele wereld in hun kracht te zetten, te ondersteunen, en te eren op deze speciale dag en de rest van het jaar. Ter gelegenheid van Internationale Vrouwendag wordt 2,5% van alle verkopen van dit product tussen 1 februari 2022 en 1 augustus 2022 gedoneerd aan de Sisterhood-school, en andere organisaties die vrouwen van alle leeftijden in hun kracht zetten en ondersteunen, met een maximum van 200.000 dollar.

DESIGN THE FUTURE. TOGETHER.

Vans celebrates international women’s day with a collection of footwear and apparel for women and all those who support them.

Bij Sisterhood kiezen alle meisjes zelf welke plek ze in de wereld willen innemen.
Sisterhood biedt creatieve, sociale actieprogramma's voor meisjes en andere jongeren die hun gender nog ontplooien (13-18 jaar). Deze programma's voorzien jongeren van de vaardigheden, de hulpmiddelen en het vertrouwen om zich te ontwikkelen tot de volgende generatie creatieve denkers, leiders en wereldveranderaars. Dromers, partners, vriendinnen of pleitbezorgers: alle vrouwen en bondgenoten over de hele wereld worden gevierd. Wees zo 'Off The Wall' als je zelf wilt.
Volg 
@oursisterhood om het werk van deze organisatie te steunen

De Vans-collectie ter ere van Internationale Vrouwendag is geïnspireerd op die gedachte. De inclusiviteit van iedereen die zich als vrouw identificeert komt tot uiting door het wisselende gebruik van neutrale kleuren en patchworkdetails, om meerdere gemeenschappen als één te vertegenwoordigen. Schoenen die centraal staan zijn onder andere de Old Skool™ Divine Energy en de Classic Slip-On met een combinatie van egale aardetinten, bloemen en de kenmerkende Checkerboard-print van Vans. De La Costa Slide-On heeft een bloemenafbeelding met de woorden 'vechter, dromer, genezer, leider, voorstander, mentor, minnaar' in verschillende talen op de zool.

De International Women's Day-capuchontrui en bijpassende joggingbroek hebben beide een oversized, relaxte pasvorm en een cloud-wash print op de voor- en achterkant. De look is helemaal af met de International Women's Day Ticker Sok - een crew sok met een all-over print.

Om dat gevoel nog eens te benadrukken, staan er op de heren-T-shirts met lange en korte mouwen inspirerende teksten als steunbetuiging. Wat betreft de schoenen: de Divine Energy SK8-Hi® heeft een leren bovenwerk met op de linkerhiel de tekst 'We all come from a ♀.' De finishing touch zijn de veteroogjes die de algemene boodschap van inclusie verbeelden met zowel een non-binair als vrouwelijk symbool, en de zoolrand met de woorden 'teammaat, minnaar, partner, vriend, kind, voorstander.'

De Vans 'Divine Energy'-collectie ter ere van Internationale Vrouwendag is vanaf 25 februari 2022 verkrijgbaar bij Vans-retailers en op Vans.com.

- BLIJF OP DE HOOGTE -

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE