October 20, 2022 | CLASSICS

Tom Misch voor de 'Classic Since Forever'-campagne van Vans

De baanbrekende muzikant uit Zuid-Londen is de derde creatieveling die grenzen verlegt met de 'Off the Wall'-stijl 

Tom Misch

Tom Misch

De alom geprezen multi-instrumentalist, producent en zanger, Tom Misch, is de laatst aangekondigde artiest die deel uitmaakt van de 'Classic Since Forever'-campagne van Vans. 

Sinds het debuutalbum 'Geography' in 2018 werd uitgebracht, is de Zuid-Londense Misch goed op dreef. Uitverkochte tours, samenwerkingen met legendes als De La Soul en Ivor Novello, nominaties voor zijn tweede album 'What Kind of Music' met Yussef Dayes. O, en een plekje op de beroemde 'favorite songs of 2018'-lijst van Barack Obama met het nummer Disco Yes. 

Tom brengt al een kleine vier jaar de ene na de andere mixtape uit en heeft inmiddels een catalogus die niet onderdoet voor enkele van de grootste namen in de industrie. In 2022 bracht Misch twee nieuwe nummers uit onder het alter ego Supershy, een experimenteel elektronisch project waarin Tom zijn clubdromen tot leven brengt onder een andere naam. 

Het baanbrekende en vooruitstrevende karakter van Tom maakt hem de perfecte ambassadeur voor de 'Classic Since Forever'-campagne van Vans, een campagne ter ere van de meest iconische schoenmodellen van het wereldwijde icoon van creatieve expressie. Tom draagt de volledig zwarte Sk8-Hi en de iconische zwarte en witte Sk8-Hi tijdens de opnames in Unwound Studios in Zuidoost-Londen. 

Tom wordt in de campagne vergezeld door model Paloma Elsesser en zijn al even succesvolle collega uit de muziekindustrie Anderson .Paak, wereldwijde muziekambassadeur van Vans. .Paak is iemand waar Tom naar opkijkt en het podium delen met Anderson maakt de cirkel rond. Als onderdeel van de 'Classic Since Forever'-campagne, speelde Tom eerder in oktober een volledige show op de legendarische muziek- en skatelocatie van Vans, House of Vans. 

Elk model uit de Vans Classics-collectie is nu verkrijgbaar via Vans.eu/Classics.

- BLIJF OP DE HOOGTE -

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE