September 7, 2022 | CLASSICS

Paloma Elsesser voor 'Classic Since Forever'

Het model is de tweede creatieveling die de grenzen verlegt met de 'Off The Wall'-stijl.

PALOMA ELSESSER FOR "CLASSIC SINCE FOREVER"

PALOMA ELSESSER FOR "CLASSIC SINCE FOREVER"

De laatste jaren heeft fotomodel Paloma Elsesser stormenderhand de mode-industrie veroverd, helemaal op haar eigen manier. Elsesser hecht veel waarde aan een community en begrijpt als geen ander de kracht ervan. Het maakt haar het perfecte gezicht voor de 'Classic Since Forever'-campagne van Vans.

Elsesser werd geboren in Noord-Londen als dochter van een Chileens-Zwitserse vader en een Afro-Amerikaanse moeder. Ze groeide op in Los Angeles en ging naar The New School in New York voor ze in de modellenwereld terechtkwam. Sindsdien heeft ze meegelopen in verschillende modeshows en verscheen ze op de cover van verschillende modebladen, waaronder I-D Magazine, Vogue en Homme Girls.

'Deze campagne vertegenwoordigt een gemeenschap van creatievelingen en collega's die ik vrienden noem', zei Paloma. 'Vans heeft geïnvesteerd in mijn visie voor dit project, dus het voelt inspirerend om de foto's die we hebben geschoten - hier in New York, met mijn New Yorkse familie - overal in de stad te zien. Ik draag al Vans sinds ik me kan herinneren, dus de cirkel is nu rond.'

De campagne 'Classic Since Forever' zet de meest klassieke silhouetten van het merk in de schijnwerpers, die al tientallen jaren het kenmerk zijn van vernieuwers, creatievelingen en vrijdenkers. Het zijn schoenen die deuren openbreken en grenzen verleggen, waardoor ze een logische keuze zijn voor een creatieveling als Elsesser, die conventies tart en zich niet laat inperken.

De campagne 'Classic Since Forever' met Paloma wordt vandaag gelanceerd tijdens de New York Fashion Week, ter gelegenheid waarvan Vans de 'Steal This Gallery' organiseert - een 'Off The Wall Experience'. Het evenement vindt plaats op 365 Broadway, Tribeca, New York en is op 8 en 9 september toegankelijk voor het publiek, van 12.00 tot 20.00 uur.

Elk silhouet uit de Vans Classics-collectie is nu verkrijgbaar op Vans.eu/classics.

- BLIJF OP DE HOOGTE -

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE