January 03, 2023 | CLASSICS

Beatrice Domond voor de 'Classic Since Forever'-campagne van Vans

Deze baanbrekende professioneel skateboarder is de vierde creatieveling die grenzen verlegt met de 'Off the Wall'-stijl 

Professioneel skateboarder en mode-insider Beatrice Domond is het laatst aangekondigde talent dat deel uitmaakt van de 'Classic Since Forever'-campagne van Vans.

Beatrice groeide op als enige vrouwelijke skater in een klein stadje in de staat Florida, en trainde haar vaardigheden door videobanden uit de jaren 90 te bekijken. Haar vooruitstrevende invloed in het skateboarden, gecombineerd met haar unieke stijl - die modern, maar ook retro aanvoelt - werden opgemerkt door zowel de skate- als de modewereld.

Beatrice Domond houdt van klassiekers, of het nu gaat om skateboarden, mode of literatuur, en past daarom perfect bij Vans. Ze groeide op in een klein stadje in West Palm Beach, Florida, en skatete voornamelijk alleen, in zichzelf gekeerd. Ter inspiratie bestudeerde ze video's uit het verleden. Die invloed heeft haar vandaag de dag een verhaal opgeleverd in het novembernummer van de Britse Vogue en een acte de présence op de rode loper bij de British Fashion Awards.

'Classic Since Forever' is een eerbetoon aan Vans' meest iconische schoenen en de diepgewortelde band tussen mode en skateboarden. Beatrice wordt op de daken van Londen gefotografeerd door Danika Magdelena voor de Britse Vogue en draagt de zwart-witte Sk8-Hi. Beatrice is het vierde bijzondere talent dat meedoet aan de campagne, naast de Britse artiest Tom Misch en Vans Global Music Ambassador, Anderson .Paak.

Elk model uit de Vans Classics-collectie is nu verkrijgbaar via Vans.eu/Classics.

- BLIJF OP DE HOOGTE -

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE