De nieuwe UltraRange Neo VR3

Maak kennis met de UltraRange Neo VR3 van Vans: gemaakt met een duurzame reis in gedachten.

July 7, 2023
  • SURF, SUSTAINABILITY

Ontworpen om je een ultracomfort te bieden met de ultrafrisse ultrafit.

Deze zomer presenteert Vans met trots de nieuwste versie van het UltraRange-model, de UltraRange Neo VR3. Door in het ontwerp het comfort en de veelzijdigheid van de UltraRange te combineren met de VR3-duurzaamheidsnormen van Vans, ontstond een nieuwe stijl voor onverwachte momenten en een reis die ondersteund wordt door duurzaamheid.

Vans

De UltraRange Neo VR3 behoudt de oorspronkelijke intentie van de UltraRange-serie – een stijlvolle, veelzijdige lijn die is ontworpen om overal te komen – terwijl hij ook toekomstgerichte aspecten als duurzaamheid omarmt.

Deze nieuwste stijl is ontworpen om je een ultracomfort te bieden met de ultrafrisse ultrafit

De wafelzool van de VR3 is gemaakt van een samenstelling met regeneratief geteeld natuurlijk rubber, afkomstig van boerderijen die landbouwpraktijken gebruiken die de biodiversiteit bevorderen, watercycli verbeteren, de gezondheid van de bodem verbeteren en CO₂ opslaan. De nieuwe rubbersamenstelling is ontwikkeld en ontworpen om dezelfde grip en tractie te behouden waar Vans al sinds 1966 bekend om staat.

Vans

De UltraRange VR3 is nu verkrijgbaar bij Vans-retailers en op Vans.eu.

De leden van de Vans Family krijgen vanaf 4 juli toegang tot een exclusieve uitvoering in donkerpaars/zwart. Ga voor meer informatie over hoe je lid wordt van de Vans Family naar Vans.eu/family.

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE