NIEUWE PRINTS, PATRONEN EN KLEUREN.

ONTDEK DIE ENE DIE PERFECT BIJ JE PAST.

Het gaat erom dat je genoeg ruimte hebt om al je spullen mee te nemen én dat je er natuurlijk ook nog goed uitziet. Daarom zijn onze rugzakken voor vrouwen, mannen en kinderen praktisch ontworpen en de hele dag comfortabel te dragen. Met behoud van onze iconische stijl natuurlijk. Kies uit de honderden Off the Wall-designs en kleuren.

SCHOOLRUGZAKKEN

We hebben ontzettend veel gloednieuwe kleuren, patronen en designs die perfect aansluiten bij alles wat je al van Vans hebt. Of je deze herfst nu op zoek bent naar een klassieke zwarte rugzak, iets uit de Off the Wall-collectie of iets er tussenin, check nu onze waanzinnige collectie tassen. Perfect voor school!

LAPTOPRUGZAKKEN VOOR VROUWEN, MANNEN EN KINDEREN

Onderweg met je gadgets? Berg je laptop veilig op in een van onze rugzakken voor laptops. Het gevoerde, platte laptopvak met media compartiment beschermt je kwetsbare gadgets tijdens het reizen.

HOU ALLES OP Z'N PLEK

Het leven is al hectisch genoeg. Daarom zijn onze rugzakken voor vrouwen, mannen en kinderen zo ontworpen dat je ook op de drukste dagen alles snel kunt vinden. Berg kleinere spullen op in je Vans-rugzak met organiseer compartiment met rits. De ultieme combinatie van functionaliteit en jouw eigen stijl.

DE POPULAIRSTE VANS-RUGZAKKEN