*
* EEN TIJDLOOS DUO

THE OLD SKOOL

Since 1977

Aka "Style 36"

DE OLD SKOOL™ INTRODUCEERDE DE ICONISCHE VANS-ZIJSTREEP IN 1977.

THE OLD SKOOL

Geschiedenis

DE OLD SKOOL™ IS AL DECENNIALANG FAVORIET VAN MENSEN MET EEN REBELSE GEEST, EN WERD IN DE '90S EEN MUST-HAVE ONDER STRAATSKATERS, EN FAVORIET VAN HARDCORE-PUNKLEGENDES ALS EEN SYMBOOL VAN CREATIEF VERZET.

THE SK8-HI

Since 1978

Aka "Style 38"

EEN VAN VANS' MEEST ICONISCHE STIJLEN SINDS DE JAREN '70, EEN SCHOEN DIE JE OVERAL KUNT DRAGEN EN EEN BLIJVEND SYMBOOL VAN DE STRAATCULTUUR.

THE SK8-HI

Geschiedenis

DE SK8-HI™ KWAM KORT NA DE OLD SKOOL™ IN 1978 OP DE MARKT. HET WAS HET TWEEDE MODEL DAT MET EEN ZIJSTREEP MOCHT PRONKEN. DE STIJL EN DE VOERING BOVEN DE ENKEL TILDEN SKATESCHOENEN NAAR EEN HOGER NIVEAU. SINDSDIEN IS DE SK8-HI™ EEN BASISSCHOEN DIE JE OVERAL KUNT DRAGEN EN EEN BLIJVEND SYMBOOL VAN DE STRAATCULTUUR.

THE AUTHENTIC

Since 1966

Aka "Style 44"

DE AUTHENTIC™ IS HET OORSPRONKELIJKE, HISTORISCHE VANS-SILHOUET MET DE HERKENBARE WAFFLE-LOOPZOOL VAN VANS.

THE AUTHENTIC

Geschiedenis

DE AUTHENTIC™ IS HET OORSPRONKELIJKE, HISTORISCHE VANS-SILHOUET MET DE HERKENBARE WAFFLE-LOOPZOOL VAN VANS. DE AUTHENTIC™, DIE IN 1966 Z'N DEBUUT MAAKTE EN OORSPRONKELIJK DE NAAM STYLE 44 DROEG, WEERSPIEGELT ONZE 'OFF THE WALL'-ATTITUDE EN STAAT VOOR CULTURELE REBELLIE EN CREATIVITEIT.

THE SLIP-ON

Since 1979

Pop Culture Icon

DE SLIP-ON™, MET HET ICONISCHE RODE HIELSTUK EN DE HERKENBARE RUBBEREN WAFFLE-LOOPZOOL VAN VANS.

THE SLIP-ON

Geschiedenis

DE SLIP-ON™, MET HET ICONISCHE RODE HIELSTUK EN DE HERKENBARE RUBBEREN WAFFLE-LOOPZOOL VAN VANS, ZAG HET LICHT IN 1979 OM AAN DE BEHOEFTEN VAN SKATERS EN BMX'ERS TE VOLDOEN. NU IS-IE EEN POPCULTUURICOON EN EEN RELAXTE LIFESTYLE-BASIC.

THE ERA

Since 1976

Aka "Style 95"

DE EERSTE LAGE VETERSCHOEN VAN VANS MET EEN GEWATTEERDE KRAAG VOOR EXTRA COMFORT EN STEUN.

THE ERA

Geschiedenis

DE VANS ERA™, DIE OORSPRONKELIJK DE VANS #95 HEETTE, ZAG HET LEVENSLICHT IN 1976 EN WERD POPULAIR DANKZIJ DE LEGENDARISCHE Z-BOYS VAN SANTA MONICA. HET WAS DE EERSTE SCHOEN MET ONZE BEROEMDE GEWATTEERDE KRAAG, WAARDOOR HET IDEE VAN COMFORT COMPLEET VERA™NDERDE; HIJ IS EN BLIJFT WERELDWIJD EEN FAVORIET VOOR CREATIEVELINGEN.