June 13, 2022

Vault by Vans en Brain Dead slaan handen weer ineen voor twee lanceringen

OG Half Cab LX en OG Lampin LX exclusief verkrijgbaar bij Brain Dead Studios vanaf 10 juni en online vanaf 14 juni, in juli gevolgd door Brain Deads herinterpretatie van Vault by Vans' OG Checkerboard

Vault by Vans is trots op de hernieuwde samenwerking met kunstenaarscollectief Brain Dead uit Los Angeles, voor twee lanceringen deze zomer. Dit is de derde samenwerking van het kunstenaarscollectief en het merk. Deze keer komen er twee releases vlak na elkaar, in juni en juli - eerst exclusief verkrijgbaar bij Brain Dead en daarna wereldwijd.

Het kunstenaarscollectief selecteerde allereerst de OG Half Cab LX en OG Lampin LX, die ze op 14 juni exclusief lanceren op de Brain Dead-site. De Half Cab maakte zijn debuut in 1992. Hij is al 30 jaar niet weg te denken door zijn impact op het skateboarden en cultuur in het algemeen. Het OG skatemodel is opnieuw vormgegeven met een bovenwerk van canvas en suède en witte ton sur ton stiksels. De buitenzool is omgedraaid voor een zwart ton sur ton effect met een witte rand. De OG Lampin LX is verkrijgbaar in een driekleurige suède-uitvoering, met een klassieke witte zool en blauwe rand. Elk van de silhouetten is afgewerkt met witte contraststiksels en meerkleurige veteroogjes. Het eerste deel van de Vault by Vans x Brain Dead-collectie is vanaf 10 juni verkrijgbaar in de winkels van Brain Dead in Fairfax en Harajuku, online vanaf 14 juni op wearebraindead.com.

De tweede drop, in juli, brengt beide merken samen voor een herontwerp van het iconische Checkerboard - een patroon dat synoniem is geworden met Vans. Geïnspireerd door het tijdloze en praktische design, koos het Brain Dead-team voor de OG Authentic LX en de OG Slip-On LX als hun canvas. Het Brain Dead-ontwerpteam liet de silhouetten voor zichzelf spreken. Met het kenmerkende hoofdlogo van het merk in het hart van het ontwerp brengen ze eerbetoon aan de traditie en vernieuwen ze tegelijkertijd het ontwerp.

Het tweede deel van de Vault by Vans x Brain Dead-collectie is vanaf 5 juli verkrijgbaar op wearebraindead.com en bij Brain Dead Studios in Fairfax en Harajuku. Vanaf 9 juli  staan de schoenen in geselecteerde Vault by Vans-winkels wereldwijd. Ga voor meer informatie en verkoopadressen naar The Drop List, een kalender met de meest exclusieve productlanceringen van Vans.

OVER VAULT BY VANS

Vault by Vans biedt een gevarieerd aanbod aan hoogwaardige premiumcollecties waarin mode, kunst en muziek elkaar ontmoeten en je onze beroemdste modellen vindt.
Elk seizoen presenteren we in deze categorie ontwerpen en samenwerkingen met toonaangevende creatieve partners. De producten uit deze collecties zijn alleen verkrijgbaar in geselecteerde winkels.

- BLIJF OP DE HOOGTE -

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE