August 23, 2022

Vans x Stranger Things

Vans keert terug naar de Upside Down voor een collectie in het teken van 'Stranger Things' op Netflix

Een compleet assortiment schoenen, kleding en accessoires doet de avonturen van seizoen 4 herleven

Vans, het originele actiesportmerk, viert creatieve zelfexpressie en jeugdcultuur met een collectie schoenen, kleding en accessoires die is geïnspireerd op de belevenissen en personages van de Netflix-serie 'Stranger Things', in navolging van het vierde seizoen. Volume 1 en 2 van Stranger Things 4 zijn op dit moment wereldwijd te zien op Netflix. 

Voor de aankomende collectie introduceert Vans x Stranger Things 4 klassiekers in een nieuw jasje, bewerkt met grafische en designaccenten uit de serie.

Het schoenenassortiment begint met de Sk8-Hi Reissue die in de Upside Down duikt, met een bovenwerk van harig suède, drukke Vine-prints en een reflecterende Demogorgon-zeefdruk en kristallen buitenzool, "doorgekauwd" door de scherpe tanden van het wezen. De Hellfire Club Style 36 is er alleen voor clubleden, met een gebarsten print in zwart en rood op het canvas bovenwerk, en met schedels, bijlen en werpsterren van Dungeons & Dragons op een verweerde buitenzool vol krabbels. Surfer Boy Pizza is te zien op de Vans Authentic met contrasterende Checkerboard-print in zwart-wit en rood-wit, versierd met krabbels van pizza en cartoons.

Vans x Stranger Things komt niet alleen tot leven op schoenen, maar ook op een assortiment kleding en accessoires - te beginnen met het Hellfire Club Jean-jack in een stugge zwarte over-dye denim. Een geweven kampeeroverhemd en -short brengen je naar Echo Beach in de jaren 80, met een all-over patroon van de tekst 'Off the Wall / Upside Down'. Op T-shirts zien we het Vans-erfgoed door een Stranger Things-bril, zoals de afbeelding van een vintage surfposter met Demogorgons op het strand en een omgekeerde woordspeling op de klassieke slogan 'Man, I Need Vans'.

De collectie omvat ook kleine maten, met een Sk8-Hi Zip voor kinderen en peuters, en T-shirts met het Vans x Stranger Things-logo en een foto van personage Jim Hopper.

De Vans x Stranger Things S4-collectie wordt op 23 augustus exclusief gelanceerd voor Vans Family-leden, gevolgd door de volledige lancering op 26 augustus 2022 bij Vans-retailers en op Vans.eu.

- BLIJF OP DE HOOGTE -

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE