June 1, 2022

Vans en Pretty Guardian Sailor Moon slaan handen ineen om liefde en vriendschap te vieren

De Vans x Pretty Guardian Sailor Moon-collectie eert de populaire anime

SCHRIJF JE IN OM DE EERSTE TE ZIJN

Dit seizoen slaan Vans en Pretty Guardian Sailor Moon de handen ineen voor een speciale samenwerking die is geïnspireerd op de populaire verhalen over liefde en vriendschap uit de legendarische anime. De collectie schoenen, kleding en accessoires zit boordevol actie en legt de verhalen van Sailor Moon en de Sailor Guardians vast op iconische Vans-stijlen. 

De schoenenlijn omvat verschillende ontwerpen in de categorieën dames, heren en kinderen. In de Sk8-Hi Stacked is textiel verwerkt in satijnen panelen en gladleren overlays waarop Sailor Moons transformatiebroche en strik te zien zijn. De schoenen hebben een zijkant met print in verlooptint, een doorschijnende hak en Sailor Guardian-planeetsymbolen op de teenkap. De Sailor Guardians en Tuxedo Mask staan op de Authentic, als eerbetoon aan de bekende personages uit de serie. Maak het je gemakkelijk met de La Costa-badslipper voor dames; de Sailor Guardians sieren de synthetische nubuckband.

SCHRIJF JE IN OM DE EERSTE TE ZIJN

De Old Skool Patchwork heeft een kunstzinnige patchprint als eerbetoon aan de geweldige anime. De iconische Checkerboard-print van Vans is terug te vinden in de kenmerkende kleuren van elke Sailor Guardian. De planeetsymbolen van de Sailor Guardians duiken ook op als nachtelijk sterrenontwerp op weer een andere versie van de Old Skool. Het assortiment schoenen voor volwassenen is compleet met de ComfyCush Slip-On, met afbeeldingen van de Sailor Guardians en The Dark Kingdom.

SCHRIJF JE IN OM DE EERSTE TE ZIJN

In de kledinglijn van de collectie vinden fans een assortiment dames-, heren- en kinderkleding. De BFF Crew Fleece voor dames is geïnspireerd op het iconische matrozenpakje van Sailor Moon. Eén mouw heeft het Vans Checkerboard-patroon, op de andere staat een 'Off The Wall'-print. Voor avonturen onderweg is er de Got This-minirugzak, met een close-up van Sailor Moons partner Luna, omringd door een cirkelvormig Checkerboard-patroon en afgewerkt met logopatches. De rugzak is uitgevoerd in een op Luna geïnspireerde paarse kleur met verstelbare schouderbanden en een buitenvak met ritssluiting.

Op het T-shirt met korte mouwen voor heren staat een krachtige afbeelding van Sailor Moon met de befaamde maanstok. Het T-shirt is marineblauw en heeft een Vans Checkerboard-patroon om Sailor Moon en een 'Off The Wall'-print. Finishing touch zijn de officiële Vans- en Pretty Guardian Sailor Moon-logo's. De sterren staan gunstig met de Curved Bill Jockey-pet met Sailor Moon in een stervormige patch op de voorkant en geborduurde details. 

In geselecteerde landen kunnen fans ook hun eigen Vans x Pretty Guardian Sailor Moon-schoenen ontwerpen, exclusief op het Vans Customs-platform. Drie nieuwe prints zullen beschikbaar zijn op vans.com/customs met de populaire personages Sailor Moon en de vier Sailor Guardians, Luna, Artemis en meer!

De Vans x Pretty Guardian Sailor Moon-collectie is vanaf half-juli verkrijgbaar op vans.eu en bij Vans-retailers.
Vans Customs is vanaf 10 juni 2022 beschikbaar op 
vans.co.uk/customs.

- BLIJF OP DE HOOGTE -

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE