July 22, 2022

Vans en Pretty Guardian Sailor Moon slaan handen ineen om liefde en vriendschap te vieren

De Vans x Pretty Guardian Sailor Moon-collectie eert de populaire anime

Dit seizoen slaan Vans en Pretty Guardian Sailor Moon de handen ineen voor een speciale samenwerking die is geïnspireerd op de populaire verhalen over liefde en vriendschap uit de legendarische anime. De collectie schoenen, kleding en accessoires zit boordevol actie en legt de verhalen van Sailor Moon en de Sailor Guardians vast op iconische Vans-stijlen. 

De schoenenlijn omvat verschillende ontwerpen in de categorieën dames, heren en kinderen. In de Sk8-Hi Stacked is textiel verwerkt in satijnen panelen en gladleren overlays waarop Sailor Moons transformatiebroche en strik te zien zijn. De schoenen hebben een zijkant met print in verlooptint, een doorschijnende hak en Sailor Guardian-planeetsymbolen op de teenkap. De Sailor Guardians en Tuxedo Mask staan op de Authentic, als eerbetoon aan de bekende personages uit de serie. Maak het je gemakkelijk met de La Costa-badslipper voor dames; de Sailor Guardians sieren de synthetische nubuckband.

De Old Skool Patchwork heeft een kunstzinnige patchprint als eerbetoon aan de geweldige anime. De iconische Checkerboard-print van Vans is terug te vinden in de kenmerkende kleuren van elke Sailor Guardian. De planeetsymbolen van de Sailor Guardians duiken ook op als nachtelijk sterrenontwerp op weer een andere versie van de Old Skool. Het assortiment schoenen voor volwassenen is compleet met de ComfyCush Slip-On, met afbeeldingen van de Sailor Guardians en The Dark Kingdom.

In de kledinglijn van de collectie vinden fans een assortiment dames-, heren- en kinderkleding. De BFF Crew Fleece voor dames is geïnspireerd op het iconische matrozenpakje van Sailor Moon. Eén mouw heeft het Vans Checkerboard-patroon, op de andere staat een 'Off The Wall'-print. Voor avonturen onderweg is er de Got This-minirugzak, met een close-up van Sailor Moons partner Luna, omringd door een cirkelvormig Checkerboard-patroon en afgewerkt met logopatches. De rugzak is uitgevoerd in een op Luna geïnspireerde paarse kleur met verstelbare schouderbanden en een buitenvak met ritssluiting.

Het kroonjuweel van de schoenencollectie, de Lizzie, krijgt de volledige Pretty Guardian Sailor Moon-behandeling. De Lizzie is heel anders dan anders, gemaakt voor een bredere groep skaters die niet vonden wat ze nodig hadden. Hij heeft een nieuwe gevulkaniseerde constructie met een lager profiel op de zijwand, een zichtbare buitenzoolrand en flexgroeven voor een stabiel, comfortabel gevoel. De universele pasvorm geeft precies genoeg EcoCush™-demping, waardoor een grotere groep skaters het perfecte boardgevoel krijgt. Een nieuwe DURACAP™-teen en Sidestripe met 3D-reliëf verminderen slijtage op kwetsbare plekken, terwijl de zool met volledig nieuw microwafelprofiel en Sick-Stick™-rubber maximale grip bieden.

De Vans x Pretty Guardian Sailor Moon-collectie van Lizzie Armanto heeft een vergelijkbare esthetiek in zwart-wittinten op een aantal kledingstukken, zoals de BFF-hoodie met anime-illustraties op de voorkant en Checkerboard-details op de mouwen, en een omkeerbare vissershoed met een Pretty Guardian Sailor Moon-logopatch op effen zwart en Checkerboard-details en een Vans-logopatch op de achterkant.

De derde opwindende drop betreft de gloednieuwe Old Skool Overt CC van Vans, het nieuwste model in de ComfyCush-familie. De Vans x Pretty Guardian Sailor Moon Old Skool Overt CC combineert de kenmerkende gewelfde tussenzool van ComfyCush-schuim met zijpanden waarop een lijntekening van Sailor Moon en een schets van haar partner Luna staan. Het iconische Checkerboard van Vans siert de hiel in monochrome zwart- en grijstinten, aangevuld met roze borduursels op het bovenwerk en de tussenzool. De iconische transformatiebroche van Sailor Moon op de veters maakt de look af.

De Old Skool Overt CC heeft een ruimere, sportieve pasvorm en een rubberen buitenzool voor grip en tractie. De kraag, tong en zijpanelen van de schoen zijn voorzien van extra schuim, wat de schoen extra comfortabel maakt. Als symbool van zelfontdekking en innovatie bevat de gewelfde, 360 graden-tussenzool van de Old Skool Overt CC een kreukelzone met compressiekanaal, terwijl een voorgevormde uitneembare binnenzool extra comfort biedt.

In geselecteerde landen kunnen fans ook hun eigen Vans x Pretty Guardian Sailor Moon-schoenen ontwerpen, exclusief op het Vans Customs-platform. Drie nieuwe prints zullen beschikbaar zijn op 
vans.com/customs met de populaire personages Sailor Moon en de vier Sailor Guardians, Luna, Artemis en meer!

- BLIJF OP DE HOOGTE -

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE