November 5, 2022 | VAULT

VAULT BY VANS X WTAPS

Oude bekenden brengen iconisch bottenmotief uit en laten snowboardboot en all-weather MTE-stijlen debuteren onder het WTAPS-label.

Vault by Vans en WTAPS, een van de meest populaire merken waar Vans vaker de handen mee ineenslaat, zijn terug met hun 15e samenwerking. De nieuwe collectie bestaat uit twee drops. De eerste is gericht op de tijdloze schoenen- en kledingstijlen van Vans, waaraan WTAPS pure gebruiksfuncties heeft toegevoegd. Voor de tweede drop heeft WTAPS zijn designperspectief losgelaten op de snowboardboot en All-Weather MTE-silhouetten van Vans, voor een nieuwe interpretatie.

Lanceerdata van Vault by Vans x WTAPS-drop #1:

De eerste drop is gebaseerd op het WTAPS-bottenmotief, herkenbaar van eerdere samenwerkingen met Vault by Vans. Alle vier de OG-schoenenstijlen van Vault by Vans hebben een speciale, geweven WTAPS-vlag, die er op elke stijl anders uitziet.

Op de OG Chukka LX en de OG Era LX is het iconische bottenpatroon dwars over het bovenwerk geborduurd. Als knipoog naar het buitenleven en legeruitrusting is elk bovenwerk uitgevoerd in de kleur coyote. De OG Old Skool LX heeft een opgedrukt WTAPS-logo op de hiel en op de OG Half Cab LX zijn WTAPS-labels op de zijkant aangebracht.

De zool is uitgevoerd in ton-sur-ton-donkergrijs. Het halfhoge skatesilhouet maakt deel uit van het assortiment schoenen met een speciale kleurstelling in beperkte oplage, ter ere van de 30e verjaardag van de Half Cab. Bij de eerste drop horen ook T-shirts met korte mouwen van zwaar jerseykatoen met een speciale afbeelding op de achterkant en geweven label, en halfhoge sokken. Ze zijn er in het zwart en smokey olive.

De eerste drop van Vault by Vans x WTAPS wordt op 5 november a.s. gelanceerd op WTAPS.com, Vans.eu en geselecteerde Vault by Vans-retailers.

Lanceerdata van Vault by Vans x WTAPS-drop #2:

De tweede drop isgeïnspireerd op het winterseizoen en de grote voorliefde van beide merken voor snowboarden. De Hi-Country & Hell-Bound LX Snowboard Boot heeft eentonige aardse tinten die zijn geïnspireerd op een militaire stijl en is ontworpen voor optimale veelzijdigheid in de stad en in de natuur.

In de HCHB LX van WTAPS komen geavanceerde sneeuwtechnologie, stijl en comfort samen. Kenmerken van de HCHB LX zijn onder ondere: V3 UltraCush™ met The North Face Flashdry™-voering, V3 PopCush™-voetbed voor extra comfort, V3 Waffle Superenduro-buitenzool van all-tracrubber voor koud weer dat zowel in als uit je bindingen optimaal presteert, V3-harnas voor de beste enkel- en wreefondersteuning en met waterdichte, ademende eigenschappen, Powercuff-band en een nieuwe, verbeterde 360°-isolatielaag.

Als je níet op een berg staat, zijn er de comfortabele Standard Snow MTE en Coast CC NS LX, beide met een bovenwerk van synthetische nubuck en speciale WTAPS-branding. De WTAPS MTE-jas en -broek met extra functies die de hele winter van pas komen, zijn uitgevoerd in zwart en smokey olive voor een uniform geheel. De jas heeft volledig getapete naden met DWR-coating, paspelzakken, een elastisch koord in de capuchon en klep; de broek heeft elastische en aanpasbare enkelboorden, voor als je snowboots wilt dragen.

Het sneeuwassortiment omvat ook tassen van Cordura®-nylon voor snowboardboots en -helm. De tweede drop wordt gecompleteerd door het WTAPS-sweatshirt in twee kleuren, dat je als extra laagje kunt dragen. Het tweede deel van Vault by Vans x WTAPS is vanaf 19november a.s. exclusief verkrijgbaar op WTAPS.com, gevolgd door een wereldwijde release op 16 december a.s. op Vans.com en bij geselecteerde Vault by Vans-retailers.

Ga voor meer informatie en verkoopadressen naar Vans.eu/vault.

- BLIJF OP DE HOOGTE -

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE