November 15, 2022 | COLLABORATION

Vans x IRENEISGOOD

De Vans x IRENEISGOOD-collectie is #GOODFORYOU

Vans kondigt met plezier een nieuwe collectie aan met het merk IRENEISGOOD, een baken van positiviteit en aanmoediging.

IRENEISGOOD

IRENEISGOOD

Irene Kim heeft IRENEISGOOD in 2018 opgericht met als doel om "de wereld te verrijken met meer uitingen van liefde en aanmoediging". IRENEISGOOD wil mensen stimuleren om trouw aan zichzelf te blijven, individualiteit te omarmen en overal meer kleur en plezier aan toe te voegen.
"Het gaat er niet om wat je draagt, maar om wie je bent als je het draagt", deelt Irene. "Dit is een kleurrijke collectie waar je vrolijk van wordt, terwijl je gewoon jezelf bent."

De Vans x IRENEISGOOD-collectie gaat in essentie om het vinden van individualiteit en zelfexpressie door middel van de kracht van positiviteit. De collectie bestaat uit twee belangrijke schoenmodellen en een kledingassortiment met opvallende patronen, speelse vormen en een vleugje mystiek en charme die de mindset van IRENEISGOOD goed weergeven.

De UA Authentic 44 DX heeft een opfrisser gekregen voor de feestdagen van 2022, met een zacht, luxe bovenwerk van fluweel en een aura-achtige tie-dyeprint. De zachte groene veters maken de look af met een mooi contrast tegen de sorbettinten van het bovenwerk, terwijl het voetbed bedekt is met het iconische Checkerboardpatroon van Vans. De Sk8-HI Tapered Stackform zet daarentegen een gewaagde stap naar de feestdagen, met een aaibaar bovenwerk van suède en een afneembare enkelband met een reeks op IRENEISGOOD geïnspireerde bedeltjes. De buitenzool is gemaakt van een subtiel, doorzichtig wit rubber met glitters die de aandacht trekken met elke speelse, fonkelende stap die de schoen zet.

Naast schoenen bevat de collectie ook de IRENEISGOOD-trui, een pluizig vest met een oversized pasvorm, een jacquardprint in meerdere kleuren en een hartvormige patch op de linkerborst; het IRENEISGOOD OS T-shirt, gemaakt van zwaar katoenen jersey met een vintage wassing; het IRENEISGOOD IRENEISGOOD-sherpajack, een sherpajack met volledige rits en een opstaande kraag, nylon zakken, een elastisch trekkoord aan de onderkant en een all-over jacquardprint. De kledingcollectie bevat ook de bij elkaar passende IRENEISGOOD-bralette en -legging die beide een meerkleurige Checkerboardprint hebben en gemaakt zijn van katoen. De legging heeft ook een effen tailleband en een illustratie bovenaan de heup. 

Irene Kim vond haar ware creatieve vorm en viel op in de modewereld, omdat ze haar individualiteit volledig omarmt en trouw blijft aan zichzelf. Als host van populaire Koreaanse mode- en beautyprogramma's zoals K-style, vertegenwoordigt ze opkomend talent dat een stempel drukt op deze wereld en daarbuiten. Op dit moment zijn Irene en haar gelijknamige merk in opkomst. De ontwerpster krijgt momentum op het mainstreamtoneel en ze showt haar nieuwe collecties tijdens Paris Fashion Week. Het natuurlijke speelse karakter van het merk, het plezier dat ervanaf spat en de knipoog naar fantasie moedigen fans aan om zichzelf te zijn en daar trots op te zijn — het toonbeeld van het Off the Wall-ethos van Vans.

De Vans x IRENEISGOOD-collectie is vanaf 15 november 2022 wereldwijd verkrijgbaar bij geselecteerde Vans-winkels en op Vans.com.

- BLIJF OP DE HOOGTE -

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE