May 12, 2022

Vans en Boys of Summer benadrukken met een nieuwe collectie de vriendschappen die skateboarden leuk maken

Vans en BOS geven hun eigen draai aan iconische Vans-stijlen uit de jaren 90

Vans, het originele merk voor actiesporten en al meer dan 50 jaar marktleider op het gebied van skateboarden, werkt met Boys of Summer samen aan een nieuwe schoenencollectie die in het teken staat van de BOS-crew de fun van skateboarden.

Boys of Summer

Vans and Boys of Summer Partner on New Collection Highlighting the Friendships That Make Skateboarding Fun

Het is de tweede keer dat Vans en Boys of Summer de handen ineen slaan voor een collectie - een bewijs van de authentieke vriendschap die ze hebben opgebouwd. De BOS-crew staat bekend om zijn luchtige, nostalgische video's die de ware geest van het skateboarden belichamen. Ze hebben deze collectie gemaakt als eerbetoon aan hun eigen leden (waaronder Atiba Jefferson, Anthony Van Engelen en Tino Razo), maar geven tegelijk een knipoog naar goede vrienden in de skatecommunity.

Boys of Summer laat een aantal van de meest iconische stijlen van Vans uit de jaren 90 herleven, met een frisse kijk op de Skate MC, de AVE Classic en de SK8-Hi®. Elke schoen in de Vans x Boys of Summer-collectie is een gedeelde stijl, met de naam van een skater op de linkerschoen en de naam van een vriend op de rechterschoen. De namen staan op de hiel en de tong.

De Skate MC in het zwart is ontworpen door Atiba Jefferson van BOS, samen met zijn tweelingbroer en artdirector bij Vans, Ako Jefferson. Voor de Ave Classic werkte niemand minder dan Anthony Van Engelen van Vans samen met vriend en skatelegende Eric Dressen. Tot slot zijn ook Tino Razo en Cody Simmons van BOS schoendelers met de Sk8-Hi. Deze is uitgevoerd in twee kleuren en voorzien van exclusieve labels, geweven in het Vans Checkerboard-patroon. Elk silhouet staat op doorschijnende buitenzolen, met "Boys of Summer" geschreven in fel rood en blauw.

Boys of Summer wil de essentie van het skateboarden benadrukken en zijn publiek eraan herinneren zichzelf niet te serieus te nemen. Vijf jaar geleden onthulde Jeff Kutter van Supreme een verrassend videoproject, simpelweg getiteld "Boys of Summer", met enkele van de allerbeste skateboarders. De Boys-crew bestaat uit verschillende topskaters van Vans, waaronder Rowan Zorilla, AVE, Elijah Berle, Andrew Allen, Beatrice Domond, Ben Kadow en Diego Todd.

De Vans x Boys of Summer-collectie is vanaf 12 mei 2022 verkrijgbaar bij Vans-retailers en op vans.com/skateboarding. Ga voor meer informatie naar The Drop List, een kalender met de meest exclusieve productlanceringen van Vans. 

- BLIJF OP DE HOOGTE -

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE