Vans en Alltimers presenteren de Zahba

January 26, 2023
  • SKATEBOARDING

Vans Skateboarding en Alltimers wijken met hun nieuwste samenwerking van de gebaande paden af en introduceren de gloednieuwe Zahba

De prestatiegerichte Zahba van Vans Skateboarding speelt de hoofdrol en bevat ImpactWaffle™-technologie

Available globally beginning January 31, 2023

Vans Skateboarding is trots op de nieuwe samenwerking met Alltimers. De nieuwe collectie is het debuut van het gloednieuwe, prestatiegerichte model van Vans, de Zahba, en borduurt voort op het plezier dat bij beide merken centraal staat.

De Vans Skateboarding x Alltimers Zahba-samenwerking is een nieuwe uitvoering van de klassieke tennisschoen. Alltimers heeft een casual, volledig witte kleurstelling gecreëerd die zijn stempel drukt op het nieuwe model met een subtiel Alltimers martini-logo in reliëf op de hiel en een Vans-logo in reliëf op de tong. De schoen heeft een voetbed met een voorgevormd hangend label en een afbeelding van Bacchus en is afgewerkt met Vans Skateboarding x Alltimers-veters met logo's van beide merken in drie kleuren: rood, blauw of zilver.

Vans

De Zahba is gebouwd met nieuwe materialen en technologie, waaronder de nieuwe, superstevige ImpactWaffle™-constructie. Dit model tilt de VR3-aanduiding van Vans naar een hoger niveau, omdat minstens 30% van de schoen gebouwd is met regeneratief, hernieuwbaar en/of gerecycled materiaal. De VR3Cush-tussenzool met dual-density van de Zahba is zelfs gemaakt van 50% biologisch EVA-schuim, dat gedeeltelijk afkomstig is van planten. De buitenzool is gemaakt van een zelfontwikkelde samenstelling die minstens 55% op verantwoorde wijze gewonnen natuurrubber bevat, afkomstig van bronnen die bewezen duurzame processen hanteren om de impact op het milieu te verminderen.

De ImpactWaffle™-buitenzool van de Zahba bevat SickStick™-rubber voor de perfecte hoeveelheid flexibiliteit en boardgevoel. De nieuwe buitenzool heeft een driekwartcupzool met zichtbaar impactschuim op de plaat en middenzijwand. Het bovenwerk is gemaakt van een minimum aan panelen en de bij skaters geliefde voorschoen uit één stuk. De neus is met rubber bekleed voor extra stevigheid en het bovenwerk is versterkt met DURACAP™-naden om de plekken te beschermen die het zwaarst belast worden.

Vans

De Vans Skateboarding x Alltimers Zahba is vanaf 31 januari 2023 verkrijgbaar bij geselecteerde Vans Skateboarding-retailers en op Vans.com/Skateboarding. Ga voor meer informatie over duurzaamheidsinitiatieven van Vans naar Vans.com/Sustainability.

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE