August 5, 2022

Vans' UltraRange EXO biedt verbeterde materialen en langdurig comfort om je te helpen je doel te bereiken

Deze schoen brengt je overal dankzij zijn grip op elk terrein en zijn ademend vermogen

Surfers zijn van nature reizigers, avonturiers en nieuwsgierige cultuurliefhebbers die op vrijwel alles ja zeggen, zolang het maar die ene perfecte golf oplevert. Maar soms loopt het anders en dan begint pas het echte avontuur. Waarbij je wel wat betrouwbare ondersteuning kunt gebruiken. Daarom ontwikkelde Vans de UltraRange EXO, een schoen die niet alleen een onverwachte uitdaging aankan, maar ook maximaal comfort biedt in alle omstandigheden. Of je nu de stad verkent of buiten de gebaande paden gaat, de UltraRange EXO is altijd klaar voor het onverwachte.

Het bovenwerk van de UltraRange EXO bestaat uit losse delen die zijn samengesmolten met de RapidWeld-technologie, een constructie zonder stiksels, voor structuur, ademend vermogen en een langere levensduur. Door de voorgevormde hielondersteuning blijft de schoen betrouwbaar en comfortabel in alle omstandigheden. De UltraRange EXO is ontwikkeld met een gegoten UltraCush® Lite-tussenzool voor de hele dag comfort, dankzij veerkracht en ondersteuning zonder extra gewicht. De met rubber omwikkelde omgekeerde wafelvormige zool biedt grip op elk terrein en zorgt voor optimale flexibiliteit en tractie.

De UltraRange EXO is verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen, zoals zwart, rood en wit/hemelsblauw, en heeft een carbon zijpaneel, opvallende, speelse kleuraccenten en de kenmerkende Sidestripe van Vans. Wat de dag je ook brengt, de veelzijdige stijl en kenmerken van de UltraRange EXO kunnen al het onverwachte aan.

De Vans UltraRange EXO is online en in geselecteerde Vans-winkels te koop. Ga voor meer informatie naar Vans.com.

- BLIJF OP DE HOOGTE -

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE