Kies voor een leven Off the Wall met Vans Action Sports

Als veelzijdige sporter heb je spullen nodig die je in alles kunnen bijbenen. Met de juiste sportieve schoenen sta je altijd paraat en ben je overal op voorbereid. Of je nu een nieuw paar aan het uitzoeken bent in de skatewinkel of de eerste sporen op een verse piste maakt, met onze originele sportieve Vans kun jij uit de voeten.

Onze sporters, van BMX’ers tot skateboard iconen, zijn overal op voorbereid. En met de juiste Vans ben jij dat ook. Hieronder kom je meer te weten over de extreme sporten waar wij ons in verdiepen, evenals de sporters die dankzij onze spullen de zwaartekracht weten te tarten.

The Story of Vans: Action Sports

The Story of Vans: Action Sports

Sport in de spotlight: Kickin’ It Board Bulletin

Welkom bij dé plek waar je iedere dag het laatste sportnieuws vindt. Of je nu naar het Vans-zwembadfeest gaat of komt dansen tijdens een optreden van de Vans Warped-tour, we willen je met open armen verwelkomen. Lees hier het gaafste Vans-sportnieuws om echt even los te komen van de dagelijkse sleur.

Pure perfectie met de Vans professionele skaters

Het skatemerk van Vans staat voor drie vaste waarden: inclusiviteit, samenwerking en gezien worden. Of je nu een ongelofelijke ollie of een krankzinnige kickflip wilt maken, met onze uitrusting kies je voor een moderne variant van de klassieke skate mode. Ga voor een paar schoenen dat speciaal ontwikkeld is voor skateboarden.

Maak kennis met het team

Onze producten zijn het summum van skateboarden, net als onze professionele sporters. Leer het Vans-skateteam kennen: van de legendarische Tony Hawk, de bekendste skateboarder ter wereld, tot nieuwkomer Breana Geering, voorvechtster van het skateboarden voor vrouwen. Ons team is niet alleen fantastisch, maar ook nog eens heel hecht.

Wat rolt er binnen?

Lees hier meer over het sportnieuws. Nu in de skate spotlight: The Skate Witches. Dit platform is gewijd aan moderne media en biedt de zeer diverse skate gemeenschap een plek om foto’s, films en artikelen over skateboarden kwijt te kunnen.

Ga je voor stoer of stijlvol? Nu kan het tegelijk, dankzij de beste skate-producten die er maar zijn. Als je duurzaamheid zoekt: onze op strategische plaatsen versterkte Van Doren-rubberen zolen vormen net een harnas voor je voeten. De exclusieve, nieuwe rubber legering is niet alleen bijzonder flexibel, maar ook ontzettend duurzaam. Zelfs de stiksels zijn dankzij de Rapidweld-technologie sterker, flexibeler en lichter dan gewone stiksels.

Koop nu onze Vans skate-producten online of zoek een skateshop bij jou in de buurt.

Leer onze zwaartekracht-tartende BMX’ers kennen

Met Vans BMX val je op en van onze stijl gaat je hoofd tollen. Dankzij de ongelofelijke steun van het team (en je spullen) ben je in no time een echte pro.

Maak kennis met het team

Het Vans BMX-team bestaat uit allemaal professionals, waar we een heleboel van verwachten. Ieder lid van het team heeft zijn eigen specialiteit binnen BMX, zoals bijvoorbeeld Vans-veteranen zoals Matthias Dandois of vrouwelijke skateboarders zoals Perris Benegas. Coolste manier om door het park te trekken, toch?

Wat scheurt er binnen?

Welkom bij dé plek voor al het BMX-nieuws. We zijn altijd bezig met nieuwe interessante content. Nieuw: ‘Going the Distance’, de YouTube-hit van Larry Edgar.

Larry Edgar Does the Distance!

Larry Edgar Does the Distance!

Het is niet bepaald een geheim dat zowel BMX’ers als vert riders de voorkeur geven aan Vans-schoenen. Dat komt door hun stoere duurzaamheid en absorberende hielstukken. Onze BMX-schoenen zijn gebouwd volgens een speciale WaffleCup™-constructie, die zorgt voor geweldige steun, duurzaamheid en een uitstekende overbrenging op de pedalen. Koop nu onze BMX-producten online of zoek een skateshop bij jou in de buurt.

Trotseer de golven met het Vans-surfteam

Of je nu de golven bij Huntington Beach betreedt of van de waanzinnig mooie zonsondergang aan de schitterende stranden van Zuid-Californië geniet, wij weten wat je nodig hebt. Op zoek naar een paar nieuwe Vans Cross Strap Sandalen voor op het strand of een handgeschilderd kunstwerk voor aan je voeten? Vans Surf heeft het.

Maak kennis met het team

Het Vans-surfteam staat voor culturele vooruitgang door middel van radicaal experimenteren. Onze Bella Kenworthy reist de wereld rond op zoek naar de perfecte golf en Alex Knost maakt al zes jaar onderdeel uit van het Vans-team. Met onze surfers is het altijd zomer.

Wat drijft er binnen?

Welkom bij dé plek voor al het surf nieuws. Wat is er aangespoeld? Met Stoke-o-Rama en Weird Waves News is er voor ieder wat wils.

Duik lekker het water in. Onze producten zijn er voor je. Radicaal experimenteren en nonchalante stijl komen samen in onze nieuwste, duurzaam ontworpen schoenen - The Circle Vee. Dankzij ons ben je in een mum van tijd klaar voor de Vans triple crown of surfing.

Scheur door de sneeuw met Vans

Wie droomt er tijdens die zomerse hitte niet van een verkoelend pak sneeuw? Of je er nu tijdens de laatste sneeuw van het seizoen het beste van maakt of juist de eerste vlokken van het jaar trotseert, Vans biedt niet alleen de spullen die je nodig hebt, maar ook de stijl die je zoekt.

Maak kennis met het team

Ons professionele Vans-team laat de sneeuw overal opstuiven. Pat Moore kan op elk terrein uit de voeten en professionele sporters als Mary Rand en andere leden van de Yawgoons zijn grote internet hits.

Onze sneeuw kunstenaars maken altijd geweldige koude capriolen. Waar wacht je nog op? Laten we samen de sneeuw induiken.

Wat stuift er binnen?

Hoe tart je de zwaartekracht? Met de juiste uitrusting. Bekijk de nieuwe producten in de Vans-snowboard winkel. Houd het hoofd koel en lees het laatste nieuws.

Richt je board de goede kant op en houd bij wat er in de wereld van het snowboarden gebeurt. Of het nu om de nieuwe vrouwen-snowboard film van ons team gaat of om de talloze Vans-snowboard filmpjes, waarvan onze huidige favoriet echt Lovely Day is, onze content is altijd even vers als de sneeuw waar je op wilt boarden.

Listen to the Eyes

Listen to the Eyes

Ga ervoor en wees origineel. Al vijftig jaar lang brengen we jou de stijl die je wilt en de producten die je nodig hebt, wat je ook voor avontuur gaat beleven. Van skipiste tot skatepark, Vans staat voor jeugdcultuur.

Onze professionals zijn niet alleen ambassadeurs voor een actieve levensstijl: ze belichamen die, elke dag weer. Voeg je vandaag nog bij de Vans-familie en kies voor een leven ‘off the wall’.

The Story of Vans: Action Sports

The Story of Vans: Action Sports