Alles over gepersonaliseerde Vans

Toen in 1966 onze eerste winkel werd geopend, vroeg een klant naar sportschoenen in een bepaalde kleur. Oprichter Paul Van Doren stelde meteen voor om de schoenen te maken als de klant de stof zou leveren. En zo geschiedde. Het bekende schaakbordpatroon ontstond uit de wens van onze klanten om hun eigen sportschoenen te ontwerpen. Nu is het een van de redenen dat Vans zo populair zijn onder creatieve mensen.

Tegenwoordig hoef je niet langer je eigen stof aan te leveren. Voor onze vijf populairste modellen, en kindersneakers, bieden we onbeperkte personalisatie aan. Het enige dat jij nog hoeft te doen, is je mooiste ontwerp bedenken en het online insturen. Wij doen de rest. Wat moet je weten?

Welke Vans kun je personaliseren?

Momenteel kun je deze Vans personaliseren:

  • Authentic
  • Slip-on
  • Sk8-Hi
  • Old Skool
  • Era
  • Kinderen

Allemaal echte Vans, waar je jouw creativiteit op kwijt kunt! Klik op deze link om de bovengenoemde stijlen te zien.

Je kunt een basisschoen kiezen, maar ook meerdere extra’s toevoegen, waaronder Comfycush-zolen, Pro-ontwerpen of Platform-zolen, die extra verstevigd zijn rond de tenen en de rand. De opties maken het wel iets duurder, maar als jij dat wilt, willen je we dat je ervoor kunt kiezen.

Welke onderdelen van onze Vans zijn te personaliseren?

Je kunt ieder onderdeel van je Vans aanpassen. Er zijn talloze kleuren en patronen om uit te kiezen voor de zool (rubberen zijrand), het bovenmateriaal (de stof), de zijkanten, hielkap, de voering van de kraag, de elastische strook en de veters.

Online Vans ontwerpen is heel eenvoudig. Je kunt kiezen uit meer dan 25 kleuren en materialen, zo’n 40 patronen (waaronder natuurlijk het schaakbordpatroon) en je kunt letters laten aanbrengen op de hiel, in zwart of wit en met verschillende letters links en rechts. Dankzij de geweldige 3D-engine kun je je ontwerpen draaien, dichterbij bekijken en van alle kanten bestuderen.

Hoelang duurt het om gepersonaliseerde Vans te leveren?

De levertijd is afhankelijk van je wensen, maar normaal gesproken duurt het tussen de vijf en zeven weken om een paar gepersonaliseerde Vans te leveren. Ieder gepersonaliseerd paar wordt met dezelfde expertise gemaakt en gaat langs dezelfde strenge kwaliteitscontroles als reguliere Vans, zodat de kwaliteit is wat jij ervan mag verwachten.

Al onze Vans worden deels gemaakt door onze geweldige machinerie, die veel van de automatische processen overneemt, en deels door echte mensen, die ervoor zorgen dat alles er goed uitziet. Het personaliseren van een paar Vans duurt iets langer dan gemiddeld omdat we ervoor willen zorgen dat ieder paar precies aan de wensen van de klant voldoet.

Kan ik zelf een ontwerp voor mijn Vans indienen?

Naast de keuze uit duizenden mogelijke ontwerpen dankzij onze lijst met kleuren, patronen en materialen kun je ook eigen ontwerpen uploaden. Dankzij onze geavanceerde printers is het mogelijk om volledig unieke Vans te maken.

We vonden dat 373 miljoen mogelijke combinaties van kleuren, patronen en materialen simpelweg niet genoeg waren om de creativiteit van onze klanten tevreden te stellen. Daarom kun je ons je eigen ontwerp toesturen en dan maken wij er prachtige, 100 procent unieke sneakers van, klaar om gedragen te worden.

Wat zijn de beperkingen met betrekking tot de gepersonaliseerde Vans?

Het is niet toegestaan afbeeldingen in te sturen die inbreuk maken op een copyright, evenals afbeeldingen van logo’s of beroemdheden. Daarnaast is het niet toegestaan om lasterlijke, beledigende, discriminerende afbeeldingen in sturen, evenals afbeeldingen die schade aanrichten aan personen of groeperingen of iemands privacy schenden. Bestanden groter dan 10 MB kunnen niet geüpload worden.

Een volledige lijst met beperkingen is te vinden op de Veelgestelde vragen-pagina. Deze regels zijn ingesteld om ervoor te zorgen dat Vans zich aan de wet houdt en zijn personeel en goede naam kan beschermen. Wees creatief, maar lever alleen eigen werk aan.

Jouw Vans, jouw manier

Ieder jaar kopen miljoenen mensen Vans vanwege de kwaliteit, het comfort en de keuzevrijheid. We hopen dat jij met personalisatie ook je droompaar kunt maken. Leef je uit met de ontwerptool en ontdek wat je allemaal kunt creëren!