T&C

Plaats tussen 01-12-2020 en 31-12-2020 via www.vans.nl een bestelling ter waarde van € 75 of meer (exclusief btw en verzendkosten) en ontvang een promotiecode voor € 25 korting op je volgende aankoop van merchandise met een minimale bestelwaarde van € 75. Deze volgende aankoop moet tussen 01-01-2021 en 31-01-2021 worden geplaatst via www.vans.nl. De aanbieding voor € 25 korting is alleen online beschikbaar via www.vans.nl, niet in de winkel.
Je ontvangt de promotiecode in een aparte e-mail, dus niet in de e-mail met je bestelbevestiging.
Als je de promotiecode voor € 25 korting wilt gebruiken, plaats je een bestelling ter waarde van € 75 of meer via www.vans.nl en voer je de code in bij het afrekenen. Klik vervolgens op 'Toepassen'.
De korting van € 25 is eenmalig te gebruiken.
Deze aanbieding kan niet in combinatie met andere coupons, aanbiedingen of kortingen worden gebruikt, waaronder personeelskorting, met uitzondering van gratis verzending (indien beschikbaar).​
Er kan per bestelling slechts één promotiecode voor € 25 korting worden gebruikt.
De aanbieding voor € 25 korting kan niet worden ingewisseld voor contanten of op een rekening worden gestort.
Deze aanbieding is alleen geldig op niet-afgeprijsde Vans-artikelen en is niet geldig op de aankoop van geschenkbonnen of op btw.
De korting is niet van toepassing op de btw of eventuele verzendkosten. We voeren geen prijsaanpassingen uit voor eerder geplaatste bestellingen of aankopen waarvoor de promotiecode niet is gebruikt.
Bij een retour mag Vans de waarde van de gebruikte kortingsbon aftrekken van de effectief betaalde waarde en dienovereenkomstig terugbetalen.
Deze aanbieding kan op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.​
We zijn niet verantwoordelijk als de promotiecode kwijtraakt, wordt gestolen, wordt vernietigd of zonder jouw toestemming wordt gebruikt.

Aanbieding alleen geldig in detailhandelwinkels van Vans*. Bij een aankoop t.w.v. €75 of meer tussen 01/12/20 en 31/12/20 krijg je een kortingsbon van €25 die je kunt gebruiken bij een volgende aankoop in de winkel t.w.v. €75 of meer tussen 01/01/21 en 31/01/21.
De kortingsbon kan niet online of in outletwinkels worden gebruikt. €25 eenmalige korting bij besteding van €75 of meer. Je kunt één kortingsbon van €25 gebruiken per aankoop en je moet de originele kassabon, aangehecht aan de kortingsbon, voorleggen. Tenzij anders bepaald kan dit aanbod niet gecombineerd worden met andere kortingsbonnen, aanbiedingen of kortingen, inclusief personeelskorting. De kortingsbon mag niet worden overgedragen, nagemaakt, gewijzigd of verkocht. Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies, diefstal, vernietiging, beschadiging of gebruik van de kortingsbon zonder jouw toestemming. De korting van €25 kan niet worden ingewisseld tegen contant geld. Deze aanbieding is alleen geldig op niet-afgeprijsde Vans-artikelen en is niet geldig op de aankoop van geschenkbonnen of op btw. Niet geldig op Vault by Vans-artikelen.
De aanbieding is alleen tijdens een beperkte periode geldig en kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
Bij een retour mag Vans de waarde van de gebruikte kortingsbon aftrekken van de effectief betaalde waarde en dienovereenkomstig terugbetalen.

*VANS Store Amsterdam Kalverstraat, VANS Store Amsterdam Runstraat, VANS Store Maastricht, VANS Store Rotterdam, VANS Store Utrecht.