T&C

ONLINE

Besteed tussen 1 december 2021 en 12 december 2021 vanaf € 75 op www.vans.nl (exclusief btw en verzendkosten) en ontvang een kortingscode van 20% voor je volgende aankoop tussen 1 januari 2022 en 28 februari 2022 op www.vans.nl.
Je ontvangt de promotiecode in een aparte e-mail, dus niet in de e-mail met je bestelbevestiging.
Deze aanbieding kan niet in combinatie met andere coupons, aanbiedingen of kortingen worden gebruikt, waaronder personeelskorting, met uitzondering van gratis verzending (indien beschikbaar).​
Deze aanbieding is alleen geldig op niet-afgeprijsde Vans-artikelen en is niet geldig op de aankoop van geschenkbonnen, Snowboardboots of op btw.
De korting is niet van toepassing op de btw of eventuele verzendkosten. We voeren geen prijsaanpassingen uit voor eerder geplaatste bestellingen of aankopen waarvoor de promotiecode niet is gebruikt.
Bij een retour mag Vans de waarde van de gebruikte kortingsbon aftrekken van de effectief betaalde waarde en dienovereenkomstig terugbetalen.
Deze aanbieding kan op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.​
We zijn niet verantwoordelijk als de promotiecode kwijtraakt, wordt gestolen, wordt vernietigd of zonder jouw toestemming wordt gebruikt.

IN DE WINKEL

Besteed tussen 1 december 2021 en 12 december 2021 € 75 of meer in geselecteerde winkels*, en ontvang een kortingscode van 20% voor je volgende aankoop tussen 1 januari 2022 en 28 februari 2022. De kortingscode is uitsluitend te gebruiken in geselecteerde winkels*. Niet inwisselbaar online en in outlet-stores.

Tenzij anders bepaald kan dit aanbod niet gecombineerd worden met andere kortingsbonnen, aanbiedingen of kortingen, inclusief personeelskorting. De kortingsbon mag niet worden overgedragen, nagemaakt, gewijzigd of verkocht. Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies, diefstal, vernietiging, beschadiging of gebruik van de kortingsbon zonder jouw toestemming. Niet inwisselbaar voor geld. Pogingen tot oneigenlijk gebruik maken de kortingsbon ongeldig. Ongeldig indien verboden of onderhevig aan belastingen of beperkingen. Deze aanbieding is niet geldig op de aankoop van geschenkbonnen of op btw. Niet geldig op Vault by Vans-artikelen of op Snowboardboots.
De aanbieding is alleen tijdens een beperkte periode geldig en kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
Bij een retour mag Vans de waarde van de gebruikte kortingsbon aftrekken van de effectief betaalde waarde en dienovereenkomstig terugbetalen.

*VANS Store Amsterdam Kalverstraat, VANS Store Amsterdam Runstraat, VANS Store Maastricht, VANS Store Rotterdam, VANS Store Utrecht