HOE GROOT SKATEBOARDEN OOK WORDT, LATEN WE NOOIT VERGETEN WAAR HET BEGINT.

Van 21 juni tot 30 augustus 2021 doneert Vans US$10* van elk paar Vans Skate Classic Customs Footwear aan Skateistan om kinderen de kracht van skateboarden te laten ervaren.

Skateistan is een internationale non-profitorganisatie die kinderen in Afghanistan, Cambodja en Zuid-Afrika sterker maakt door middel van skateboarden en onderwijs. Door skateboarden te combineren met kunstonderwijs, geven ze kinderen de kans om leiders te worden voor een betere wereld. Ze krijgen een veilige plek om plezier te maken, hun vaardigheden en zelfvertrouwen te vergroten en sociale barrières te doorbreken door nieuwe vrienden te maken.
Lees meer over Skateistan hier.

Deze kaart toont de locaties van skateprojecten die Skateistan in samenwerking met de Good Push Alliance heeft uitgevoerd. Voor meer informatie over deze locaties, zie www.goodpush.org

GEPERSONALISEERD DOOR:

MAAK JE EIGEN PAAR

Maak je eigen design om Skateistan te helpen. Deel je gepersonaliseerde ontwerp op #SkateboardersFirst en vertel ons waar skateboarden voor jou is begonnen.

*Van 21 juni 2021 tot en met 30 augustus 2021 gaat US$10 van elk paar Vans Skate Classic Customs Footwear dat bij Vans op www.vans.com wordt gekocht, tot US$200k, naar Tides Foundation ter ondersteuning van Skateistan.

**Vans ”Customs” Skate Classics = Vans Skate Authentic, Skate Era, Skate Slip-On, Skate Old Skool of Skate Sk8-Hi