PRIDE 2023

faceintrofaceintro
singface

Where Love Is Illegal

Where Love Is Illegal is een campagne van Witness Change en deelt lgbtqi+-verhalen van discriminatie en overleving vanuit de hele wereld. Ze gebruiken hun platform om de queer-gemeenschap duidelijk te laten horen, om contacten te leggen, opinies te beïnvloeden en beleid te veranderen. Witness Change zet zich in voor een rechtvaardigere wereld door verhalen te delen die het leven van gemarginaliseerde mensen positief beïnvloeden.

Exhibition in a Box

Dit jaar maakt het verhalenproject Where Love Is Illegal gratis tentoonstellingen mogelijk voor meer dan twintig plaatselijke lgbtqi+-organisaties van over de hele wereld. De tentoonstellingen zijn te zien tijdens PRIDE-vieringen en zijn een steun voor plaatselijke activisten.

Vans
VansVansVansVans

PORTRAITS WITH PURPOSE

Want echte verhalen zijn de beste. Maar echte verhalen zijn zelden eenvoudig. Het verhaal van PRIDE hangt af van waar je bent, wie je bent en van wie je houdt. Graag willen we dat jij ons helpt het ware verhaal van PRIDE in jouw stad te ontdekken. Where Love is Illegal organiseert een serie met workshops voor verhalende portretfotografie. Dit evenement, dat wordt geleid door National Geographic-fotograaf Robin Hammond, is voor iedereen toegankelijk en verbetert je portretfotografie. Daarnaast biedt het inzichten en lessen uit het verhalenproces van Where Love Is Illegal: technieken die je kunnen helpen bij het creëren van het echte verhaal achter PRIDE.

Ontmoet Tyris Winter, een queer, zwarte en niet-binaire dichter die andere creatieven inspireert tot vreugde en vrijheid van identiteit.

singfacesingface
singface

Tyris Winter

Tyris gelooft als kunstenaar in het creëren van een visie op de wereld die we niet om ons heen zien. 'Het leukste aan ons rainbow baebes vind ik onze durf om ons te uiten en te creëren.' 'Als kind staarde ik naar de verf op de muren van mijn slaapkamer, en in de textuur zag ik een massa van met elkaar verbonden mensen.

Ontmoet Tegan & Sara Quin, een queer en filantropisch indiepopduo uit Canada.

singfacesingface
singface

Tegan & Sara Quin

Muzikanten Tegan en Sara scheppen met trots een plek voor queer jongeren. 'Deel uitmaken van een gemeenschap geeft je het vertrouwen om door de wereld te bewegen als de meest eerlijke versie van jezelf.' Dat is een van de belangrijkste redenen waarom ze de Tegan and Sara Foundation zijn begonnen, en waarom ze betrokken blijven bij hun gemeenschap.

Maak kennis met Kae Tempest, een queer dichter, kunstenaar en toneelschrijver uit Londen.

singfacesingface
singface

Kae Tempest

Kae Tempest is een queer dichter, musicalartiest, auteur en toneelschrijver uit Londen, Engeland. Kae beschouwt de beelden van zonsopgang, zonsondergang, klif en zee als fysieke manifestaties van verandering en volharding. 'Hoeveel jij's ben jij geweest?' is een erkenning van de vele persoonlijkheden die elk van ons heeft.

singfacesingfacesingfacesingface

* MET ELKAAR JEZELF ZIJN

singface
singfacesingface
singface
singface
singfacesingface

IEDEREEN VERDIENT DE KANS OM ZICHZELF TE ZIJN, EIGEN DROMEN NA TE JAGEN EN INSPIRATIE VERWEZENLIJKT TE ZIEN.

IEDEREEN VERDIENT DE KANS OM ZICHZELF TE ZIJN, EIGEN DROMEN NA TE JAGEN EN INSPIRATIE VERWEZENLIJKT TE ZIEN.

CREATIVITEIT IS ESSENTIEEL. DE DRAAD DIE ONS VERBINDT, IS DE SLEUTEL TOT ZELFONTDEKKING EN GEMEENSCHAP.

HET VANS CHECKERBOARD-FONDS

In het teken van Pride en onze voortdurende steun aan LGBTQIA+, blijft Vans de Witness Change Foundation ondersteunen met de Where Love is Illegal-campagne. Met hun sociale-impactproject ontwerpen jonge changemakers oplossingen voor sociale, humanitaire en genderproblemen die impact op ze hebben. Zo kunnen ze een toekomst vormgeven waarin alle meisjes en jongeren met diverse genders zich kunnen ontplooien.

MEER TE WETEN KOMEN
singface