March 14, 2022

Vault by Vans en Museum of Peace & Quiet werken samen aan een nieuwe schoencollectie

Christion en Ashley Lennon, oprichters van Museum of Peace & Quiet, laten weer zien dat ze gaan voor eenvoud in design, met simpele objecten en kleding die elke dag gebruikt kunnen worden. Het merk kondigde onlangs een samenwerking aan met Vault by Vans om een nieuwe schoencollectie te lanceren. Het is een antwoord op de vraag van klanten van het merk, dat steeds weer nieuwe, unieke ervaringen creëert voor modeliefhebbers wereldwijd.

"Ik denk dat deze samenwerking een perfecte samensmelting van beide merken is. Zolang als we ons kunnen herinneren zijn Vans de schoenen waar je het eerste naar grijpt. We blijven trouw aan ons merk met een pure, strakke esthetiek, geïnspireerd door de stilte en sereniteit van de natuur", aldus mede-oprichter Christion Lennon.

"Het gaat terug naar 15 jaar geleden; toen kreeg ik mijn eerste paar Vans, dat ik bijna elke dag droeg. Dit partnerschap ligt ons heel nauw aan het hart. We hebben altijd een affiniteit met klassiekers, en Vans heeft ons daarin nooit teleurgesteld', zegt Ashley Lennon.

Het lijkt erop dat Museum of Peace & Quiet weer een nieuwe ervaring voor schoenliefhebbers in petto heeft met de aankomende samenwerking. Het merk heeft een eigen plaats in de branche veroverd als een eigentijds label dat eenvoud combineert met exclusiviteit, om klanten rust en helderheid te bieden. De collectie met Vault by Vans omvat de OG Style 36, OG Authentic LX en OG Mule LX waarop MOPQ zijn kenmerkende kleuren en klassieke stijlen heeft toegepast.

De keuze voor Vans is niet bijzonder verrassend. Het merk heeft de afgelopen vijf decennia een paar van de meest iconische schoencollecties ter wereld afgeleverd en staat bekend om zijn creatieve expressie. Bij elke schoen weer. De schoenen van Vans zijn een begrip geworden voor mannen en vrouwen die verlangen naar comfort en stijl, en Museum of Peace & Quiet zal proberen deze eigenschap te evenaren met de aankomende samenwerking.


Vault by Vans x Museum of Peace & Quiet is op 7 maart jl. gelanceerd op Dover Street Market in Londen. Daarnaast is de collectie vanaf 11 maart 2022 online verkrijgbaar bij Museum of Peace & Quiet aen bij geselecteerde Vault by Vans-retailers wereldwijd. Verder komt de OG Authentic LX later uit, op 13 mei 2022. Ga naar The Drop List, een kalender met de meest exclusieve productdrops van Vans, voor meer informatie en verkoopadressen.

- BLIJF OP DE HOOGTE -

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE