October 28, 2022 | SURF

VANS PIPE MASTERS

SAVE THE DATE!

Vans kondigt een nieuw tijdperk van de Vans Pipe Masters aan 8-20 december 2022, aan Oahu’s North Shore

Vans Surf Presents: VANS PIPE MASTERS 2022 | Surf | VANS

Vans Surf Presents: VANS PIPE MASTERS 2022 | Surf | VANS

Vans Surf kondigt met trots het Vans Pipe Masters-evenement aan, dat van 8-20 december 2022 plaatsvindt aan Oahu's North Shore. Voortbouwend op meer dan 50 jaar geschiedenis organiseert Vans de iconische Pipe Masters als een gespecialiseerd invitatie-evenement dat innovatie, gemeenschap en vooruitgang stimuleert door een aantal van de meest getalenteerde mannelijke en vrouwelijke surfers ter wereld uit te nodigen.

Het door de WSL goedgekeurde evenement nodigt dit jaar 60 door Vans geselecteerde mannelijke en vrouwelijke surfers uit, die voor het eerst ooit tijdens Pipeline zullen worden bekroond voor tube riding, aerials en turns, terwijl het historische belang van de golf als een van de meest betekenisvolle en ontzagwekkende golven ter wereld, behouden blijft. Het evenement begint drie weken voor de Vans Triple Crown of Surfing, een bekende digitale UGC-surfwedstrijd waarbij de beste prestaties van mannen en vrouwen op drie iconische surflocaties worden beoordeeld: Haleiwa, Sunset Beach en Pipeline.

WAT? De Vans Pipe Masters

WAAR? Banzai Pipeline, North Shore of Oahu, Hawaii

WANNEER: 8-20 december 2022

WIE: Mannelijke en vrouwelijke wereldberoemde surfers, alleen op uitnodiging van Vans

HOE: Bekijk de live-uitzending van het evenement op vanspipemasters.com. Bezoek vanspipemasters.com en @vanssurfevents voor meer informatie.

- BLIJF OP DE HOOGTE -

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE