November 11, 2022 | collaboration

VANS X ONE PIECE

Vans brengt samen met One Piece de eerste gezamenlijke collectie uit. Laten we feesten en de kracht van vriendschap vieren.

Vans X One Piece

Vans X One Piece

Vans, het originele actiesportmerk en icoon van creatieve expressie, kondigt een samenwerking aan met de Japanse animeserie One Piece. Ze ontmoeten elkaar om hun hechte vriendschap feestelijk te vieren met een schoenen- en kledingcollectie.

De Vans x One Piece-collectie volgt de avonturen van Monkey D. Luffy en zijn bemanning om de One Piece te vinden, en met deze release kunnen fans de verhalen herbeleven. Het hoogtepunt van de collectie is de klassieke Sk8-Hi Punk Hazard van Vans, met een 360°-afbeelding die zijdelings langs de buitenkant van de schoen loopt, waar de vuurkant van het eiland te zien is, naar de binnenkant, die de bevroren kant voorstelt. Elk lid van de Straw Hat-bemanning op de schoen is gekleed in iconische Vans checkerboardpatronen.

Een andere eyecatcher van de collectie is de Vans Classic Old Skool met de beruchte 'Devil Fruits' die veel van de personages in het verhaal verschillende bovenmenselijke krachten gaven, maar waardoor ze tegelijkertijd niet meer konden zwemmen. De Vans Classic Authentic in deze collectie is geïnspireerd op de klassieke nautische Americana-stijl en heeft een bovenwerk van jute en all-over borduursels met iconische One Piece-symbolen die een eerbetoon zijn aan de Straw Hat Cap.

De sfeer van One Piece zie je ook terug in de Vans Skate Classics met de iconische Wanted posters van "Cat Burglar" Nami op de oranje Skate Sk8-Hi en de "Demon Child" Nico Robin op de paarse Skate Old Skool. Beide modellen hebben het One Piece logo rond de buitenzool.

De Vans x One Piece-collectie is vanaf 11 november verkrijgbaar bij Vans-winkels.. Volg Vans.eu en de officiële socialmediakanalen voor meer updates. Kom op, we feesten!

- BLIJF OP DE HOOGTE -

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE