VANS X BREANA GEERING

February 1, 2023
  • SKATEBOARDING

Vans Skate Classics krijgen een opfrisbeurt met de hulp van team rider Breana Geering

De persoonlijke, kunstzinnige stijl van Breana en de Vans Skate Classics komen samen in de H2T-collectie

Vans Skateboarding kondigt met trots de nieuwste collectie aan die is ontworpen met Vans team rider Breana Geering uit Vancouver. Haar inherent creatieve en gedurfde stijl is vertaald naar een nieuwe capsulecollectie, met een hoofdrol voor de Vans Skate Sk8-Hi Decon en Skate Old Skool.

Breana's uitgesproken creativiteit, zelfvertrouwen en relaxte persoonlijkheid komen duidelijk naar voren in haar collectie, waarin gedetailleerde afbeeldingen van skeletten en slangen, en Breana's liefde voor zwarte en witte strepen schitteren.

Centraal in de collectie staan twee silhouetten die duidelijk het stempel van Breana dragen: de Skate Old Skool en de Breana Geering Sk8-Hi Decon in de kleurstellingen blauw/zwart en zwart/wit. Deze blikvangers kunnen heel wat hebben, net als Breana. Ze zijn voorzien van een SickStick-rubberconstructie, Duracap™ voor extra bescherming en een PopCush™-voetbed voor extra duurzaamheid en comfort.

Vans

De Breana Geering Skate Old Skool heeft een slangafbeelding op de zijkant, en op de Sk8-Hi Decon staat de hand van een skelet tegen een achtergrond van zwarte en witte strepen. Een unieke stijl, onmiskenbaar Breana.

De collectie bevat ook enkele kledingstukken: het mini Breana-skate-T-shirt, de Breana-skatebroek, de Breana-skatebeanie en Breana-skatesokken. Deze collectie is ontworpen om skaters er op hun best uit te laten zien en te laten voelen. Hiermee laten ze hun individualiteit en verborgen flair zien!

  • De Skate Pant is een broek met een recht model en gemaakt van overgeverfd katoenen canvas met patchdetails en borduursel op de achterzak.
  • De Breana-skatedraagtas is gemaakt van katoenen canvas en heeft een ontwerp met opgedrukte strepen, dubbele riemen en een opgestikt voorvak dat praktisch en stijlvol is.
Vans

De Vans Skate Old Skool Breana Geering-collectie is nu verkrijgbaar in Vans Skateboarding-winkels en op Vans.com/skateboarding.

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE