July 15, 2022

Anderson .Paak brengt een hommage aan de meest iconische modellen van Vans in de 'Classic Since Forever'-campagne

De Global Music Ambassador en mede-ontwerper van Vans toont zijn liefde voor de meest iconische modellen van het merk in een vrolijke video en lookbook

Anderson .Paak kent (en respecteert) de klassiekers door en door. In zijn projecten brengt hij een eerbetoon aan iconen uit het verleden. Dat doet hij door het creatief verhaal achter elke model te verwerken in zijn eigen unieke artistieke projecten - of het nu gaat om muziek maken of zijn 'Vanderson' collectie met Vans. Verleden en heden op zo'n manier samenbrengen is geen kleinigheid, en .Paak, winnaar van acht Grammy Awards en Vans' Global Music Ambassador, doet dat met zoveel goede smaak dat hij echt wel een aparte categorie verdient.

This Is The Old Skool

This Is The Old Skool

Anderson .Paak is door en door 'Off the Wall', en zijn grenzeloze creativiteit en speelse, rebelse geest komen helemaal tot hun recht in de nieuwe 'Classic Since Forever'-campagne.

In 2007 verliet de toen 21-jarige .Paak vol ambitie zijn geboorteplaats Oxnard in Californië om zich in Hollywood in te schrijven voor een drumopleiding. Hij had een baan nodig om zijn schoolgeld te betalen en kon aan de slag als verkoopmedewerker in een Vans-winkel in de wijk Canoga Park in Los Angeles. Nu, na 15 jaar volledige toewijding, heeft hij het hoogste niveau van muzikaal succes bereikt en is hij nog steeds lid van de Vans-familie.

Zelfs na elf Grammy-nominaties en acht awards, is .Paak niet vergeten hoe belangrijk het is om trouw te blijven aan je roots en te vertrouwen op je smaak. En precies dat is ook van toepassing op de Vans Classics-lijn. De Vans Classics-lijn bevat de meest tijdloze modellen van Vans (de Authentic, Era, Slip-On, Sk8 Hi en Old Skool, waarvan sommige in de recente 'Vanderson'-collectie zitten), allemaal in vertrouwde kleurstellingen. Vans heeft deze collectie gecreëerd voor vrije geesten, vernieuwers, creatievelingen en iedereen met een eigen 'Off the Wall'-mentaliteit, waar ook ter wereld.

Elk model uit de Vans Classics-lijn wordt uitgelicht in een nieuw lookbook en een korte video waarin we .Paak zien drummen in een volledig op de jaren '70 geïnspireerd Silk Sonic-ornaat, inclusief zijn kenmerkende bob-pruik. De schoenen die in de video te zien zijn, zijn nu verkrijgbaar via Vans.com/classics. De komende maanden zullen nog meer Vans-ambassadeurs meedoen aan het 'Classic Since Forever'-initiatief. Fotomodel Paloma Elsesser is het gezicht van de najaarscampagne.

 

- BLIJF OP DE HOOGTE -

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE