October 26, 2022 | CLASSICS

VANS SK8-HI CORDURA

Vans hult de Sk8-Hi in ultra-duurzame Cordura-stof, speciaal voor de feestdagen.

Cordura en warme sherpa geven dit klassieke Vans-model een uniek tintje.

Deze winter brengt Vans met trots de nieuwste Sk8-Hi Cordura-serie uit, ontworpen met betrouwbare, veelzijdige en duurzame materialen. Cordura-stof wordt door retailers en producenten als "de beste in zijn klasse" beschouwd. Vanuit dit oogpunt past de geheel nieuwe Cordura-collectie perfect in de geest van het innovatieve en unieke productaanbod van Vans' Classics.

De nieuwste Sk8-Hi Cordura-serie combineert alle iconische kenmerken van de klassieke schoen met hoogwaardige stoffen in het bovenwerk en de voering, wat resulteert in een luxe uitstraling. De nieuwe Sk8-Hi heeft een bovenwerk van Cordura-stof, die al meer dan vijftig jaar wordt gebruikt.

Met de legendarische gevulkaniseerde constructie van Vans als basis en het ultrasterke bovenwerk van Cordura-stof, zijn de Sk8-Hi Cordura-modellen het toppunt van vorm en functie.

Binnenin de schoen is het verhaal precies omgekeerd: de vernieuwde voering van de Sk8-Hi is gemaakt van een ultrazachte, hoogpolige sherpastof, die de voet dempt en niet alleen zachtheid en comfort biedt, maar ook warmte.

De Vans Sk8-Hi Cordura-serie is verkrijgbaar in drie kleurstellingen: Cordura Sherpa Black, Cordura Sherpa Forest en Cordura Sherpa Walnut.

De Vans Sk8-Hi Cordura Sherpa-collectie is vanaf 1 november 2022 verkrijgbaar bij Vans-verkooppunten en op Vans.com. Lees meer op Vans.com/Classics.

- BLIJF OP DE HOOGTE -

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE