De nieuwe Oversized Florals-collectie van Vans geeft een creatieve draai aan Vans Classics

Vans Classics-schoenen en -kleding staan in volle bloei.

March 16, 2023
  • CLASSICS

Vans, icoon van creatieve verkenning, kondigt met trots de Oversized Florals-collectie aan: een frisse kijk op Vans Classics, met één oog naar de toekomst en het andere naar het verleden.

Een bloemenprint is tijdloos. Dit iconische ontwerp komt dan ook terug in de nieuwste collectie van Vans, maar dan in een oversized versie. Je ziet het op Vans Classics zoals de Sk8-Hi Tapered Stackform OSF in True White en de Authentic Stackform OSF in Keepsake Lilac, maar ook op nieuwe lente-items.

De Sk8-Hi Tapered Stackform en Authentic Stackform OSF reiken naar nieuwe hoogten, met een robuustere zijkant. Beide silhouetten zijn opgefleurd met oversized bloemmotieven op de zijkant en de hiel.

Vans

Het Oversized Floral-T-shirt met ronde hals is gemaakt van Franse terry en heeft een geborduurd logo en getexureerde bloemenopdruk. De Oversized Floral-korte legging met binnenbeenlengte van 23 cm is gemaakt van ribgebreide jersey met all-over print, en heeft een geborduurd logo op de heup en een kanten afwerking. De Oversized Floral-sok maakt de collectie, of zullen we zeggen: het boeket, helemaal af. De halfhoge sok van platte jacquard heeft kleurvlakken op de teen, hiel en zoom, en is versierd met een pluizig bloemetje.

Het kledingassortiment bevat ook een T-shirt met lange mouwen, tanktop en broek met bloemenprint, en accessoires zoals een minirugzak met bloesempatroon. Fleur je garderobe op met deze complete collectie voor de lente en zomer.

De Oversized Floral-collectie is nu verkrijgbaar bij Vans-verkooppunten en op Vans.com.

Mis je kans niet op leuke prijzen! Meld je aan bij Vans Family en laat je van je fleurigste kant zien. Wie weet win jij!

Vans

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE