MAAK DEEL UIT VAN DE NIEUWE CLASSICS-CAMPAGNE.

Deel je persoonlijke stijl en breng een eerbetoon aan de kracht van creativiteit.

June 15, 2023
  • CLASSICS
  • COMMUNITY

Vans brengt een eerbetoon aan de kracht van creatieve individualiteit met een Classics-ervaring in onze winkelsdie jou de kans geeft de wereld te laten zienwie je benten de hoofdrol te spelen in onze nieuwe campagne.

Het draait allemaal om jou.

Stijl is persoonlijk.

Het zit in de manier waarop je skate. Hoe jij je stempel drukt. Hoe jij je favorieten draagt zoals niemand anders dat kan. Dat is wat het betekent om Off The Wall te zijn. En het is de kern van Vans Classics: iconische schoenen die jij je eigen maakt.

We zetten jouw creativiteit in de spotlight met een ervaring in onze winkels waarmee je jouw stijl kunt laten zien: in onze winkels, op onze website, sociale media en nieuwsbrieven in heel Europa.

Klaar voor een close-up?

Wil je kans maken om een hoofdrol te spelen in onze nieuwe campagne? Kom langs en doe mee aan de Classics-ervaring Een geweldige ervaring, nú in geselecteerde Vans-winkels.

Vans-fans hebben unieke looks gecreëerd die laten zien wat 'Off The Wall' voor hen betekent, en zijn op de foto gezet door professionele fotografen.

Experimenteel. Origineel. Tijdloos. Alle outfits die we tot nu toe hebben gezien, zijn geweldig.

De looks zijn nu te zien in onze nieuwe Classics-campagne - en wie weet is er ook een hoofdrol voor jou! Stel je eens voor: jouw unieke stijl ... overal te zien.

Ontdek de Knu Skool.

Heb je de Knu Skool nog niet geprobeerd? Stap een van onze winkels binnen en strik die veters!

Speciaal voor deze nieuwe tijd gaven we het klassieke Old Skool-model een update. Denk aan lage modellen uit de 90's, maar dan energieker.

Een volumineuze tong en kraag. Een stevig suède bovenwerk. Kenmerkende rubberen zolen met wafelstructuur. Een vernieuwde 3D-Sidestripe™. En een treklus bij de hiel - om hem gemakkelijk aan en uit te trekken. De perfecte combinatie.

Hoe draag jij je Knu Skool? Draag de ultieme skateklassieker tijdens onze Classics-experience in de winkel.

Laat je gaan. Laat zien wie je bent. In de winkel.

Is het iets voor jou? Zo doe je mee, in de winkel:

Mis je kans niet om jouw stijl terug te zien in de spotlight. Doe mee aan het Classics-event, in geselecteerde Vans-winkels.

Jouw persoonlijke stijl. Dit is Off The Wall.

Ga naar een van de geselecteerde Vans-winkelsom de ervaring mee te maken en van dichtbij kennis te maken met de Knu Skoolen andere leden van de Classics-familie.

Grijp je kans op:
16 EN 17 JUNI | 13:00 - 18:00

NIEUWS IN DEZE CATEGORIE