PRODUCTINFORMATIE

Geeft de website van VANS de complete collectie weer?

Onze VANS Online Store geeft een selectie uit de VANS-collectie weer.

Verkopen jullie dezelfde producten in de VANS stores?

In de VANS Stores kun je eventueel dezelfde producten vinden als in de VANS Online Store, maar we raden je aan rechtstreeks contact op te nemen.

Kan ik mijn schoenen personaliseren?

Ja! Je kan je eigen unieke paar schoenen ontwerken met customs. Selecteer een vorm, kleur of pattroon en gebruik de Custom maken om de ultieme schoen te creen.

Hoe kan ik mijn schoenen van VANS reinigen?

De reinigingsmethode is afhankelijk van het materiaal van de schoenen. We raden aan dat je Nikwax gebruikt. De officiële reinigings- en beschermingsoplossing van VANS kan nu online of in een VANS Store worden aangeschaft.

We raden je af je schoenen in de wasmachine te doen. Je VANS kunnen hierdoor verkleuren of gaan afgeven, en zullen er niet mooier op worden.

Hoe kan ik mijn kleding van VANS reinigen?

We stellen voor dat je de reinigingssymbolen op het etiket volgt.

Hebben jullie reserveonderdelen voor het boa-sluitsysteem?

Momenteel kunnen we geen reserveonderdelen leveren voor het BOA-sluitsysteem.

Maar op de website van BOA kun je handige reparatievideo's en pdf-documenten vinden. Ook heeft BOA een garantieservice en leveren ze reserve-onderdelen.

Worden de materialen voor jullie producten duurzaam ingekocht?

Als bedrijf doen wij er alles aan om onze klanten producten aan te bieden die ethisch en milieuvriendelijk zijn, van ontwerp tot productie.

We veranderen en verbeteren onze werkwijzen constant, om meer en betere duurzame en verantwoordelijke producten aan te kunnen bieden.

Kijk hier voor meer informatie over de initiatieven van VF op het gebied van duurzaamheid.