We weten hoe belangrijk kleine bedrijven zijn, want we waren er ooit zelf een. Lees meer
Lieve Vans Family,
We weten hoe belangrijk kleine bedrijven zijn, want we waren er ooit zelf een. Jullie hebben ons geholpen te worden wie we nu zijn en we willen onze community en alle leden van onze Vans Family graag helpen in deze lastige tijd. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met lokale en gemeenschapsgestuurde skateshops, restaurants, kunstgalerieën en concertzalen om ze te ondersteunen met de verkoop van hun gepersonaliseerde Vans-schoenen. Dit doen we via ons Customs-platform. De netto-opbrengst* van elk paar van deze gepersonaliseerde Vans gaat rechtstreeks naar onze kleinere bedrijfspartners, want die kunnen in deze tijd wel een steuntje in de rug gebruiken. We willen samen met jou mensen blijven stimuleren om hun creativiteit te uiten en hopen daarom dat je ons wilt helpen de Vans Family te ondersteunen.

Ga ervoor,
Steve Van Doren
Company
Location, CA
Website@instagram
Our story
How we will spend the money
Inspiration
Company
Location, CA
Website@instagram
Our story
How we will spend the money
Inspiration
VEELGESTELDE VRAGEN
Wat is 'Foot The Bill' van Vans?

'Foot The Bill' is een initiatief van Vans dat bedoeld is om de creatieve gemeenschappen van onze uitgebreide Vans Family over de hele wereld te ondersteunen in deze lastige tijd. We nodigen je uit om via ons Vans Customs-platform je creativiteit de vrije loop te laten en je favoriete Vans-schoenen te ontwerpen. Hiermee steun je de skateshops, concertzalen, kunstgalerieën, restaurants en lokale ontmoetingsplaatsen die jou elke dag een creatief podium bieden.

Hoeveel partners steunen jullie in totaal?

Ons doel is om minimaal tachtig lokale en gemeenschapsgestuurde kleine bedrijven te steunen, waaronder skateshops, concertzalen, kunstgalerieën en restaurants. Dit zijn natuurlijk niet alle geweldige partners waarmee we wereldwijd samenwerken, maar we hopen dat we met dit programma onze community's kunnen helpen deze periode goed door te komen.

Hoe hebben jullie de partners geselecteerd?

We hebben in nauwe samenwerking met ons team een aantal gemeenschapsgestuurde, kleine bedrijven gekozen, zoals skateshops, concertzalen, kunstgalerieën en restaurants die rechtstreeks worden geraakt door de coronacrisis.

Welk deel van de opbrengst wordt aan de partners gedoneerd?

Alle opbrengsten minus de kosten voor productie en verzending worden uitbetaald aan de lokale en gemeenschapsgestuurde skateshops, restaurants, kunstgalerieën en concertzalen.

Hoeveel paar schoenen worden er per partner verkocht?

Vans maakt maximaal 500 paar gepersonaliseerde Vans per partner, maar het precieze aantal hangt af van de vraag.

Hoelang zijn deze ontwerpen verkrijgbaar?

Deze unieke ontwerpen zijn verkrijgbaar tot de limiet is bereikt. Als ze eenmaal zijn uitverkocht, komen ze niet meer terug. Ga dus aan de slag zolang de voorraad strekt!