Alessio
Custommade for

ALESSIO ROTULO

NOT AVAILABLE
NOG DAGEN VERKRIJGBAAR
Nu shoppen
"Ik ben Alessio Rotulo, een illustrator gevestigd in Milaan, en ik teken graag grappige en gekke dingen. Na de middelbare school wist ik het allemaal nog niet zo, dus heb ik allerlei verschillende baantjes gehad. Na drie jaar heb ik besloten Graphic Design te gaan studeren en ben ik aan de slag gegaan bij een reclamebureau. Vervolgens ben ik me gaan richten op illustratiewerk en opeens wist ik wat ik wilde doen! Nu werk ik als freelance illustrator en werk ik samen met reclamebureaus en merken".
INTERVIEW
HOE ZOU JE JE STIJL OMSCHRIJVEN?
Een mix van comics en graphic design.
WAT STEL JE JE VOOR BIJ OFF THE WALL?
Dat je iets doet zoals jij dat wilt en je daarover blij bent met jezelf.
WAT ZIJN JE BELANGRIJKSTE INSPIRATIEBRONNEN?
Comics, graphic design, tatoeages, kunst, muziek, dieren en allerlei andere dingen.
WAT WAS JE EERSTE PAAR VANS?
Zwarte Vans Old Skools.
WAT ZIJN DE LEUKSTE REACTIES DIE JE OP JE WERK HEBT GEKREGEN?
Tijdens een livesessie wierp een vrouw een blik op een paar van mijn creaties en ze moest enorm lachen. Ze had een prachtige lach, maar ik heb haar niet om haar nummer gevraagd. Had ik wel moeten doen!
ALS JE MET IEMAND ZOU KUNNEN SAMENWERKEN, ONGEACHT OF DEZE PERSOON NOG LEEFT OF NIET, MET WIE ZOU JE DAN WILLEN SAMENWERKEN?
Er zijn ontzettend veel kunstenaars, levend en dood, die ik graag de hand zou willen schudden om te bedanken voor alle inspiratie! Maar als ik met iemand zou samenwerken, zou ik voor iemand gaan die iets totaal anders doet dan ik, zoals een iemand die fotorealistisch werk doet. Een mix tussen de twee stijlen zou vast iets interessants opleveren!
WELKE STUKKEN VAN JEZELF VIND JE HET LEUKST?
Een knotsgekke tijger die zegt: "Je moet knotsgek zijn om deze jungle te overleven". Ik vind het fantastisch om van iets wat je zelf hebt bedacht een illustratie te maken.
WAT ZIJN JE PLANNEN VOOR 2017-2018?
Ik kan niet stilzitten en ben ontzettend graag bezig, maar heb een hekel aan plannen. Ik wil eigenlijk gewoon ontzettend graag veel tekenen!